Sol från morgon till kväll på Malma

Alldeles intill Fågelbro vid Storsjön i en grönskande och idyllisk del av Malma ligger Barndalsvägen 25, en högt belägen fastighet med härlig utsikt över sjön och sol från morgon till kväll. Fastigheten består av en huvudbyggnad med åretruntstandard i två våningar, ett gästhus, förråd, brygga samt närhet till sandstrand och promenadstigar.

Alla bilder

Malma - Värmdö

Pris/bud
7 750 000 kr
På Malma med närhet till Fågelbro

Vid början av Barndalsvägen efter man passerat vägbommen möts man av den vackra naturen med allt från sjöar till ängar innan man kommer till fastigheten. Här kan man finna lugnet i områdets härliga natur. Perfekt för den som vill ut och springa, fiska eller plocka svamp. Vill man hitta på annat så bjuder Malma och Fågelbro på en hel del andra aktiviteter så som, golf, seglarskola, squash och padel bara några minuters färd från fastigheten.

Högt läge med mycket ljus och sjöutsikt

Tomten om 3 851 kvm har en härlig topografi med bebyggelsen på tomtens högsta punkt så man kan njuta av både sjöutsikten och solen från morgon till kväll.

Huvudbyggnaden i sina två våningar är funktionellt byggd och interiören präglas av gemytliga originaldetaljer. Entrén finns på nedre plan och här finns även tre sovrum, två större med plats för dubbelsäng och ett lite mindre. Badrum med badkar, wc och handfat. Övervåningen nås via trappa från hallen eller från den stora altanen i sydväst. Här uppe finns gott om plats för det stora sällskapet då kök och vardagsrum binds ihop till en stor social samlingsplats för vänner och familj. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från söder med stora glaspartier som är öppningsbara ut mot altanen som sträcker sig runt huset norr till väst. I anslutning till vardagsrummet ligger det funktionella köket med bra förvaring, öppen planlösning och goda arbetsytor. Med kyl, frys, spis och ugn, samt utgångar till den stora altanen. Allrummet med den murade öppna spisen binder ihop ovanvåningen och skapar mysfaktor. Enkel gäststuga finns ner mot vattnet samt en förrådsbyggnad.

Nära havsvikar och insjöar

Malma är ett naturskönt skärgårdsområde som omgärdas av vatten, öppna ängar, insjöar och havsvikar. Landskapet är otroligt vackert med milsvida skogar.

Fastigheten säljs med friskrivning och den är besiktigad.

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Barndalsvägen 25 - Värmdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00