Södra Lagnö - Värmdö

7 750 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Södervänd pärla på Södra Lagnö

Modernt hus om ca 160 m² med stora ljusinsläpp. Fin sandstrand och brygga nedanför huset.

Fastighetsmäklare Theo Dietz Theo Dietz
Ingarö Södra Lagnö 322 - Ingarö
0 min
Nås med båt
160 m2
Tomtarea: 7850 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Friköpt - Fritidshus

Fastighetsbeteckning:

Södra Lagnö 1:57

Land:

Sverige

Kommun:

Värmdö

Stad:

Ingarö

Område:

Södra Lagnö

Församling:

Gustavsberg-Ingarö

Postnummer:

134 62

Tomtarea:

7850 Kvm

Boarea:

160 Kvm

Varav sovrum:

5 till 3

Byggnadstyp:

1 ½ plan

Byggnadsår:

2016

Fasad:

Trä

Tak:

Plåt

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Grundläggning:

Plintar

Fönster:

2-glasfönster isoler

Ventilation:

Mekanisk frånluft och självdrag

Uppvärmning:

Direkt el, luftvärmepump (luft/vatten)

Vatten och avlopp:

Baga Easy Borrad brunn delas med granne

Taxeringsvärde totalt:

4 287 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

2 203 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

2 084 000 kr

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.26%

Taxeringen är preliminär:

Ja

Tomträttsavgäld:

0 kr/år

Värdeår:

2016

Energistatus:

Ej utförd

Fastighetsavgift:

7 262 kr

:

0 kr/år

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

En kort båtfärd från fastlandet, vid Ingarö Golf and Country Club, så kommer man över till Södra Lagnö. Här lägger man till vid egna bryggan och här finns även en liten sandstrand och gästhus.

Snabbt tar man sig sedan upp till huset som tornar upp sig vackert med dess snygga och moderna arkitektur, huvudbyggnaden är Sioo-behandlad vilket gör att huset smälter vackert in med naturen. Mot sjösidan finns en rejäl veranda med plats för både matgrupp och loungedel. Verandan sträcker sig sedan vidare mot västra sidan för att fånga kvällsolen.

När man kommer in i huset slås man av rymden och de stora glaspartierna mot vattnet, sjöutsikten är ständigt närvarande. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Den öppna spisen värmer gott under höstkvällarna. Köket är platsbyggtkök med vitvaror från Siemens och här finns en rejäl köksö med goda arbetsytor. Här lagar man gärna mat och njuter av utsikten samtidigt. På entréplan finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng samt tvättstuga med separat wc.

Den snygga trappan med platsbyggd bokhylla tar en upp till övre plan. Här finns rejält sällskapsrum med fina ljusinsläpp från takfönstren. Intill finns det största sovrummet även det med takfönster och öppet ner till nedre planet. En tillhörande walk in closet finns också. Vidare finns ytterligare ett sovrum och ett rymligt badrum med dusch.

På östra sidan om huset har man byggt en snygg pergola som snyggt ramar in den öppna spisen, perfekt om man vill sitta ute under kyligare sommarkvällar.

Ytterligare två gästhus finns också, här finns plats för många övernattande vänner.

En kort promenad bort på ön finns en allmän badstrand och brygga. Här samlas gärna öns barn för att njuta av bad och lek. Det är även här man samlas för det årliga midsommarfirandet.

Huset erbjuder allt man kan önska av ett boende, här kan man bo året om i härlig skärgårdsmiljö!

Södervänd pärla på Södra Lagnö. Här välkomnas man av en vacker sandstrand och den egna bryggan. Fastigheten har stora öppna ytor och härlig sjöutsikt. 2-plansvillan byggdes 2016 och har stora fina ljusinsläpp och sociala ytor. Södra Lagnö har väldigt trevliga grönområden och det finns vägar och stigar som tar dig runt hela ön. Hit tar du dig enkelt med egen båt, under somrarna trafikeras även ön av Strömma Kanalbolaget.

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Ingarö Södra Lagnö 322 - Ingarö
Stockgolm