Skärgårdsdröm på Harö

Välkommen till denna äkta sjötomt i väster med stor potential. På fastigheten finns en huvudbyggnad om ca 55 kvm samt ett sjöviste nere vid bryggan med ett magiskt läge. Här blickar man ut över fjärden i väster och njuter av kvällssolen medans segelbåtarna passerar. Solläget och utsikten är som tagen ur en skärgårdsbok och bör upplevas på plats.

Alla bilder

Harö - Värmdö

Pris/bud
9 000 000 kr

Harö är en populär ö i mellanskärgården med närhet till Sandhamn och vackra utflyktsmål i ytterskärgården.

Tomten i väster om 5 198 kvm har en härlig omväxlande och grön trädgård med lövträd och planteringar som övergår i lättskött naturtomt nedåt bryggan. På tomtens övre del finns en gräsyta perfekt för bollspel och lek för de yngre. Vid sjövistet med sitt trädäck njuter man av utsikten över fjärden och de mjuka fina klipporna. Här dröjer man sig gärna kvar under sena sommarkvällar och njuter av solnedgångarna. Brygga i skyddat läge med plats för flera båtar.

Huvudbyggnaden från 1955 är fint placerat och i visst renoveringsbehov. Här finns ett sovrum, sällskapsrum, kök med vedspis, ung, kyl och frys. Vid hallen finns ett rum med förbränningstoalett som enkelt kan göras om till ett större badrum om så önskas. Duschrum med tvättmaskin finns i källaren som nås via egen ingång utifrån.

Sjövistet som är trevligt placerat med vattnet i fokus finns en gäst- och en verkstadsdel. I gästdelen finns ett pentry, ett sovrum och ett sällskapsrum med plats för en liten soffa och bord. Härifrån finns en dörr till förvaringsutrymme/verkstaden som enkelt kan göra om till sovplatser eller ett härligt sällskapsrum/middagsdel perfekt för det stora midsommarbordet.

Denna del av Harö nås med den egna båten från Stavsnäs på ca 15 till 20 minuter. Handlar gör man vid Harö livs på Gummerholmen och här finns även Harö Natur med diverse aktiviteter som trubadurafton och yoga. Till Sandhamn kommer man på ca 10 minuter med den egna båten och där finns ett rikt utbud av restauranger, bageri, barer, hotell och butiker. 

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Sandhamn Harö 171 - Harö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00