Skapa ditt drömboende i Roslagens famn

Tre sjönära tomter under avstyckning med beviljade förhandsbesked om byggnation av enbostadshus. Precis intill ligger en vacker insjö som två av tomterna har utsikt emot och söderut kan man skymta vattnet i den inre Roslagsskärgården.

De tre tomterna ligger på en kulle
Ca 300 meter bort finns bad och möjlighet till båtplats
Skärgården väntar utanför
Alla bilder

Gubboda-Spillersboda - Norrtälje

Pris/bud
2 000 000 kr till 2 200 000
Tomterna

 De tre tomterna kommer alla att uppgå till ca 1 500 m² och de ligger på en kulle med bra ljus från tidig morgon till kväll. Husen kan placeras lite efter eget tycke på de olika tomterna, med hänsyn till avstånd från gränser såklart, för att få maximalt med ljus och utsikt. De två övre tomterna har utsikt mot en insjö norrut och man kan även skymta vattnet söderut, detta i skärgårdens inre delar. Till alla tre tomterna kommer vatten att finnas och brunn är redan borrad. För de olika tomterna skall man anlägga enskilda avlopp och om man så önskar kan man få hjälp med detta. Tillfart till tomterna kommer att ske österifrån, se bilgad kartskiss.

Från tomterna kommer man att kunna promenera ca 300 meter ner till en strandäng där man kan sola och bada. Här kommer en brygga att byggas där man kan bli delägare och på så sätt skapa sig tillgång till allt som båtlivet har att ge. Tanken är att denna brygga även ska ha några platser för gästande båtar.

Området

 Tomterna ligger sydost om Norrtälje i den inre delen av Roslagens skärgård. Med bil når man Norrtälje stadskärna, charmig och genuin, på ca 15 minuter. Norrtälje är en stad som utvecklats mycket under senare år och går en spännande framtid till mötes i och med närheten till Stockholm och läget vid kusten med skärgården intill. Till Stockholm kommer man på under en timme och de som inte vill köra egen bil kan ta någon av de täta bussturerna från Norrtälje till Stockholm.

I tomternas närområde finns äldre gårdar tillsammans med lite nyare hus blandat. Landskapet är varierat med gott om vackra skogar för promenader och svampplockning och äldre ängs- och betesmark som hålls öppna. Vägen hit går från Marholmen i väster längs med vattnet ut till tomterna. Marholmen är en stor och varierad anläggning med minigolf, restaurang, boende, spa och konferens. Hit kan man både promenera och cykla, med egen båt vid vattnet är det en kort tur i lugna vatten hit. En liten bit österut ligger Spillersboda som är en viktig knutpunkt i området. Här finns brädgård, lanthandel och sjömack samt café som håller öppet sommartid. Ett litet men levande skärgårdssamhälle som ligger bra till för att tanka båten innan man beger sig ut mot de större vattnen österut. Skärgården i närheten erbjuder många olika mål, beroende på vad man söker. Sjökrogar finns det flera, vill man sola och bada finns fina klippöar utanför Blidö och ytterligare en bit utåt börjar den karga men vackra ytterskärgården.

Pris/Bud:

 

Tomt 1: 2 200 000 kronor

Tomt 2: 2 100 000 kronor

Tomt 3: 2 000 000 kronor

(Se bilagd karta för de olika tomternas läge)

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Boda Strandväg - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00