Kullön - Vaxholm

6 195 000 kr

SJÖUTSIKT ÖVER VAXHOLMSFJÄRDEN

Fantastisk sjöutsikt över Vaxholmsfjärden mot Skarpö. Välplanerad etagelägenhet högst upp i fastigheten. Stor inglasad balkong samt altan med sol från eftermiddag till kväll. Fiber via telia.

Fastighetsmäklare Peter Ribbing Peter Ribbing
Strandskogsvägen 5 - Vaxholm
0 min
Med bilväg
138 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Vaxholm

Stad:

Vaxholm

Område:

Kullön

Församling:

Vaxholm

Postnummer:

185 39

Boarea:

138 Kvm (enligt föreningen)

Rum:

5 rum och kök

Varav sovrum:

3 till 4

Badrum:

2

Lägenhetsnr:

562

Lägenhetsnr LMV:

1302

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2015-16

Fönster:

3-glas

Balkong:

Inglasad balkong och terrass

Förråd:

Källarförråd

Eldstad:

Braskamin

Våning:

6,7

Hiss:

Ja (hiss)

Ventilation:

FTX - ventilation

Tv- internetutbud:

Telia

Uppvärmning:

Fjärrvärme med vattenburen värme i radiatorer. Golvvärme i badrum.

Radon:

Inte utförd

Allmänt skick:

Gott

Avgift:

6 364 kr/mån

Ingår i avgiften:

Telia Triple Play ingår i avgiften - bredband/tv/telefoni.

Andelstal, förening:

0.0207305 %

Andelstal, ägande:

0.0 %

Pantbrev:

0 kr

Pantsättningsavgift:

455 kr

Överlåtelseavgift:

1 138 kr (Betalas av buyer)

Reparationsfond:

0 kr

Känd avgiftsförändring:

Ingen känd avgiftsförändring

Energistatus:

Utförd

Energiförbrukning:

59 kWh/m

Energiprestanda:

59 kWh/m kWh/Kvm och år

Energideklarationsadress:

Strandskogsvägen 5

Nuvarande elleverantör:

Eon

Driftskostnader totalt:

11 880 kr/år

Driftskostnader kommentar:

Övrigt är kostnaden för Carport som är 500 kr /månaden.

Förening:

BRF Kullö Terrass

Parkering:

Typ: Carport
Avstånd: 30m
Ägandeform: Hyres

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till en ljus, fräsch och genomgående etagelägenhet med en av Vaxholms bästa utsikter. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten med ett ostört och insynsfritt läge med  fri vy över himmel och hav. Genomgående askparkett och ljus färgsättning samt strandnära läge. Optimalt planerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt stora fina glaspartier som ger en fri sjöutsikt mot Norra Vaxholmsfjärden. Balkong om ca 16 kvm. Braskaminen är placerad i vardagsrummet. Sovrum med sjöutsikt och garderobsvägg. Två helkaklade badrum.

 

Entréplan:

Hall med askparkett samt garderober med skjutdörrar.

Vardagsrum med askparkett och ljus färgsättning samt utgång till balkong med strålande sjöutsikt. Skjutbar glasdel för blåsiga dagar. Braskamin i vardagsrummet.

Vackert, stilrent Vedumkök med vita luckor och en svart bänkskiva i granit samt stänkskydd i glas. Matplats för flera vid fönster. Gott om förvaringsutrymmen. Arbetsbänk i granit samt två infällda diskhoar. Induktionshäll, rostfri kyl/frys i fullhöjd, ugn samt micro. Diskmaskin.

Sovrum med askparkettgolv och ljus färgsättning. Plats för dubbelsäng och fönster med sjöutsikt. Garderober med skjutdörrar.

Badrum med värmegolv. Vitt kakel på väggar samt mörkare klinkergolv. Duschhörna med infällbara duschväggar, handdukstork, vägghängd wc, handfat med underskåp samt spegel. 

Terrass med sol från eftermiddag till sen kväll.

Övreplan: 

Trappa upp till övre plan med förvaringsutrymme under trappan. Egen entré på övre plan.

Tre bra sovrum på övre plan varav två med sjöutsikt. Helklaklat badrum med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Källarförråd finns till lägenheten.

Carport: 500 kr/månad fast kostnad (kö). P-plats: 200 kr/månad fast kostnad. Det finns 23 st carportplatser med motorvärmaruttag och ca 73 öppna parkeringsplatser finns för uthyrning och gästparkering.

Solid förening med god ekonomi. Lågt belånad nybyggt hus med bostadsrättsförening. Denna lägenhet är i port 4-6 där man oavsett ålder kan förvärva en bostad

 

Föreningens bägge hus ligger smakfullt belägna i brytningen mellan land och vatten vilket ger en speciell kontakt med såväl naturen som djurlivet. Den blivande tilltänkta bryggan i strandlinjen framför den södra huskroppen kommer att ge de boende en möjlighet utöver det vanliga till ett aktivt och härligt liv vid vattnet.

Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och arbetar fortlöpande aktivt med att utveckla miljön kring husen.

Goda kommunikationer med buss mot Vaxholm, Täby och Danderyd. Strandpromenad längs med vattnet och vackra omgivningar. Handla i Vaxholm där det finns ett flertal butiker, kontor, restauranger och caféer. Täby centrum samt Arninge är två stora köpcentrum i närheten.

 

 

 

  

 

Strandskogsvägen 5 - Vaxholm
Stockgolm