Sjötomt på Granö - Väddö

Sjötomt på Granö med Samnäsfjärden strax utanför. Hus om fyra rum och kök. Stort garage vid infarten. Äldre gästhus och separat förråd. Stor tomt om 7 050 m² som sluttar svagt mot vattnet. Bilväg till fastigheten.

Flygbild
Altan
Alla bilder

Granö - Norrtälje

Pris/bud
4 000 000 kr

Välkomna ut till Granö och denna stora fastighet med egen strand. Fastigheten om totalt 7 050 m² sträcker sig ända ner till den stranden och bildar ett stort sjöställe med massor av utvecklingsmöjligheter. Vid infarten till fastigheten möts man först av ett stort garage med plats för både bil och alla sjöprylar.

Strax nedanför ligger bostadshuset vackert placerat på tomtens högsta punkt med stranden och viken nedanför. Vid entrén finns en trevlig liten altan vilken är en fin plats för att ta in den sista kvällssolen. Väl inne i huset möts vi först av en stor välkomnande hall. I hallen finns en centralt placerad braskamin som ger skön värme när det blir lite svalare. På detta plan ligger även köket med ett eget matrum intill. Köket är välutrustat med allt man behöver för ett bekvämt liv på fastigheten. Matrummet är rymligt med plats för många runt bordet. Intill hall ligger husets vardagsrum med fönster mot sjösidan och vackert furugolv. Strax bredvid finns ett bra sovrum med plats för en dubbelsäng. I hallen ligger trappan ner till källaren där huset erbjuder ytterligare ett par sovrum. Här finns även husets WC och intill ett badrum med tvättstuga.

Strax nedanför huvudbyggnaden ligger ett gästhus och en bit bort ett trädgårdsförråd. Nere vid sjön finns en äldre brygga samt en sjöbod.

Den stora tomten om 7 050 m² sluttar svagt mot vattnet och erbjuder oändliga möjligheter för den odlingsintresserade. Här finns stora gräsytor för både avkoppling och lek.

Fastigheten har eget avlopp som är godkänt för WC i form av sluten tank och vatten fås från egen borrad brunn. Separat BDT avlopp med en trekammarbrunn. Vattnet kan användas året om. Fiber är indraget till fastigheten.

Omgivningarna är vackrast tänkbara på Granö. En lugn och avskild plats att skapa sitt eget drömboende på. På Granö och Väddöbygden finns fantastisk natur med stora områden för skogspromenader, svampplockning och löprundor. Fastigheten har via servitut tillgång till två vattenområden för fiske. 150 meter från fastigheten finns busstation med bussar mot Norrtälje.

Fastigheten ligger mot Samnäsfjärden och med båt är du snabbt ute i ytterskärgården på Granö utsida. Solläget är optimalt och här kan man njuta av lugnet och långa, lata dagar i solen.

Välkommen till Granö!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Simpnäsvägen 301 - Väddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00