Sjötomt med vackert och enskilt läge på Mörtö-Bunsö

Magiskt läge i Stockholms södra skärgård med närhet till Kymmendö, Nämdö och Dalarö. Här finner du klippor, stora brygganläggingar och en vidsträckt utsikt över ett öppet hav. Helt utan grannar.

Fastigheten
Alla bilder

Mörtö-Bunsö - Värmdö

Pris/bud
10 000 000 kr

Välkommen till denna fastighet på en vacker, unik sjötomt med avskilt läge i Stockholms södra skärgård. Naturen på tomten är karg med tallar och vackra klippor. En lång och vacker sandstrand ligger också strax intill fastigheten.

Det är enkelt att lägga till vid den egna bryggan och här finns plats för flera mindre båtar. Bryggdäcket är stort och det finns utrymme för umgänge och matplats. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll. Intill bryggan finns det plats för förvaring, vedeldad bastu samt ett mindre gästhus. 

Huvudhuset är modernt med gammal, bevarad charm. Här finns genomgående vita väggar, tak öppet upp till nock och vackra trägolv. Stort öppet vardagsrum med fönster mot tre väderstreck och en slående havsutsikt. Flera stora fönsterpartier ger ett gott ljusinsläpp. Arbetskök med charm och gott om förvaring samt en gammal vedspis.Tvättrum med bidé och handdusch och en Cinderella förbränningstoalett. En trappa upp finns ett sovrum/allrum med två  sovalkover samt en balkong med trappa ner till tomten. 

Mörtö-Bunsön är en 2 kilometer lång Ö i Stockholms södra Skärgård. Ön har tillhört samma släkt sedan 1928 och har varit fast bebodd sedan början på 1800-talet. Österut ligger havet och överallt finns oräkneliga öar och skär. Om natten skimrar färjorna ute till havs. Norra delen av ön ingår i Mörtö-Bunsö naturreservat och den norra viken är en känd naturhamn. Både Strindbergs Kymmendö och Dalarö ligger på kort avstånd med båt och erbjuder affärer och restauranger.

Välkommen till en magisk plats.

 

 

 

 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Nämdö Mörtö-Bunsö 106 - Nämdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00