Sjötomt med strand och brygga

Fint läge vid Norrnäs med stor tomt. Huvudbyggnad om ca 110 kvm samt gäststugor och förrådsbyggnad. Brygga och sjöbod med lugnt läge i viken. Sandstrand för de små.

Sjöbod
Huvudbyggnad
Alla bilder

Norrnäs - Värmdö

Pris/bud
7 125 000 kr
Auktion

Fastigheten säljs på offentlig auktion genom av tingsrätten förordnad god man. För ytterligare information, se försäljningspromemorian. 

Beskrivning

Fastighet i attraktivt område på Värmdö. Stor tomt som sluttar svagt ner till stranden. Tomten är delvis en trädgårdstomt, skogstomt och sjötomt med strand. Vid stranden finns sjöbod och en brygga för båtförtöjning och bad. Bryggan ligger med ett lugnt läge i skyddad vik och hela skärgården runt knuten. Fastigheten har använts som fritidshus under sommarhalvåret. Gästhus och förrådsbyggnad med vedförråd. 

Huvudbyggnad med altaner runt huset. Entré under farstukvist. Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Vardagsrum med trägolv, ljus färgsättning och en vit klassisk rund kakelugn samt fönster i söderläge. Allrum med fönster i två väderstreck samt sjöutsikt mot viken i österläge. Stort kök med matplats för flera och äldre skåpinredning. Köket har en spis med ugn, rostfri diskho och kyl/frys samt utgång till altan i söderläge. 4 sovrum i varierande storlekar varav ett med utgång till altanen i söderläge. Kaklat badrum med wc, handfat och överskåp, handukstork samt duschkabin. GästWc med duschkabin.

Stor altan för middagar och luncher som går längs med hela södersidan av huset, hela västsidan samt halva entrésidan i öster. Kök och sovrum har altandörrar ut till altanen i söder.

Källare under huset för förvaring.

Tre gästhus finns varav en i mindre bra skick.

Förrådsbyggnad med vedförråd.

Stig ner till brygganläggning och sjöbod. Sjöbod för förvaring av flytvästar, dynor och alla leksaker. Brygganläggning med en flytbrygga längst ut. Enkel att lägga till med lugnt läge långt in i viken. Fin sandstrand med lagom djup i vattnet.  Access med bil till bryggan. 

Varmt välkomna på visning.

 

OBS: Auktion kommer vara på advokatbyråns kontor kl. 09.30 den 12 oktober 2023.

Område

Norrnäs är beläget intill inloppet till Stockholm där farleden går förbi. På Solöfjärden väster om Norrnäs går stora farleden in till Stockholm. Området är omgärdat av öppna fält, vacker skärgårdsnatur och lika många bor här året om som fritidsboende. Till stan tar det ca 45 minuter med bil och till Hemmesta, ca 10 minuter där det finns skolor och affärer. Det går också att komma till Norrnäs med buss. Man når Vaxholm på ca 10 minuter med egen båt.

Det finns stall och golfbanor i närområdet.

Ett trivsamt skärgårdsboende för den stora familjen som vill njuta av alla årstiderna men ändå ha nära till storstaden.

Välkomna till Norrnäs, ett underbart skärgårdsställe med avskilt läge!

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Norrnäsvägen 32 - Värmdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00