Sjötomt med kvällssol vid Lindalssundet

Sjötomt på Sippsön med klockrent västerläge och kvällssol. Vidsträckt och fri utsikt ut mot Lindalssundets båtliv och omkringliggande skärgård. Här bor man mitt i skärgården med lugnt och fritt läge. Sippsön ligger vid Lindalssundet och Waxholmsbåten till ön går året runt. Bra läge i skärgården med närhet till både Grinda, Lillsved och Vaxholm.

Utsikten är bästa tänkbara
Sjötomt vid Lindalssundet
Alla bilder

Sippsön vid Lindalssundet - Värmdö

Pris/bud
7 000 000 kr
Sjötomt med solnedgångar

Sjötomt med ett ypperligt läge och helt magisk sjöutsikt mot Lindalssundet. Totalt 7 740 m² varav land 5 820 m² och 1 920 m² vattenområde. Här njuter man av den levande ständigt föränderliga utsikten och solen under hela dagen. Strandlinjen är plan, tillgänglig och lekvänlig. Tomten är svagt sluttande med gräsytor och vacker naturmark. Här blickar man ut över havet och njuter av skärgårdslivet. Vid bryggan finns plats för två båtar. Djupet vid nock på bryggan är ca 1 meter.

Stora huset är troligen byggt före 1948 och har enkel standard med el, kakelugn och vedspis dock inget inkopplat vatten eller avlopp. Det finns två rum varav det ena är större och idag fungerar som vardagsrum och det mindre används som sovrum. Intill ligger en förrådsbod med TC.

Stugan som ligger närmare sjön är troligen byggd 1967. Även den med enkel standard. Här finns ett allrum och ett kök. Det finns inget indraget vatten och heller inget avlopp.

Välkommen att titta och undersök gärna vad ni vill, sen säljs fastigheten med friskrivningsklausul.

Sippsön och omgivningarna

Sippsön är en fin ö med stor tillgänglighet från fastlandet året om. Närmsta handel finns i Vaxholm och det är mycket lätt att sommartid ta båten till Vaxholm, handla och ta nästa båt tillbaka. Med egen båt når man Vaxholm på cirka 15 minuter. Färden går genom en vacker skärgård med Stegesund och pittoreska öar. Till Waxholmsbåtsbryggan promenerar man på 2 min.

På Sippsön finns stigar runt om på ön och även gemensam strand. Vill man ut och jogga lite längre sträcker tar man sig enkelt över till Lillsved på Värmdö. Vid Lillsved finns ett café.

Det finns gott om fina utflyktsmål i närheten såsom till exempel Grinda och Linanäs med krog, hagar och badklippor. Kanske ta en dagsutflykt till Möja, Sandhamn eller vår vackra ytterskärgård.

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Birgitta Eklund
Fastighetsmäklare Birgitta Eklund 070-571 85 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Värmdö Sippsön 161 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00