Sjötomt med gediget hus intill havet

Bekvämt och tillgängligt boende för hela året med havet alldeles intill. Fastigheten ligger skyddat i en vik med fin vy mot stora vatten. Stort hus med modern standard, garage med plats för mycket, rejäl kajanläggning och möjligheter att utveckla ytterligare. Bygglov för sjöstuga finns.

Över viken mot fastigheten
Mot Tjocköfjärden och horisonten
Hus med altan
Alla bilder

Sjötomt Räfsnäs - Norrtälje

Pris/bud
Pris på förfrågan
Sjötomt i Räfsnäs

I södra Räfsnäs med ett lugnt och skyddat läge innanför Hamnholmen ligger detta kompletta sjöställe med plats för familjen och besökande vänner med havet alldeles utanför. Här är man så långt österut i skärgården som det går att komma med bil. Tomten består till största delen av plana eller lätt sluttande gräsytor från huset ner mot vattnet. Denna yta skulle man kunna utveckla om man vill, kanske med pool och/eller en padelbana. Att anlägga odlingar och bygga växthus om man har det intresset ska också gå bra. Vid vattnet finns en längsgående kaj som ger plats för väldigt många båtar. Djupet är också bra för motorbåtar i och med den muddring som gjorts. Viken är skyddad men man ser både från huset och tomten ut mot Tjocköfjärden.

 

Gedigen skärgårdsvilla

Huset är modernt och har alla bekvämligheter och modern teknik såsom bergvärme och kommunalt VA. Huset genomgick en total ombyggnad åren 2007-2009 då i princip hela huset blev nytt. Det nedre planet omfattar ett större allrum öppet mot kök och matplats och tillgång till altan mot vattnet. I detta rum finns öppen spis och i verandan sitter man man bra utsikt mot vattnet. Köket har det mesta för kreativ matlagning inklusive grill och vedspis. Husets största sovrum ligger på det nedre planet och här finns  även hall och badrum. En trappa upp finns ett ljust allrum mot vattnet med braskamin i täljsten och utgång till balkong. Tre bra sovrum och badrum med dusch finns också. Fiber finns i området så det går att ansluta om man vill ha riktigt bra möjligheter att jobba på distans med utsikt.

Övriga byggnader

På tomten, vid infarten, finns en större garagebyggnad om knappt 100 kvm, isolerad i två av delarna och förberedd att inreda till annat om man har behov av det. I dess tre delar kan man förvara mycket, både bilar och mindre båtar. Nyligen har även bygglov erhållits för en ny sjöstuga. Utformning av detta kan en ny ägare besluta om.

Räfsnäs och skärgården ikring

Gräddö ligger på kort avstånd och här finns affär, båtmack och några restauranger. Med båten nås Fejan och Lidö snabbt med populära krogar och vill man uppleva ytterskärgården finns denna alldeles intill. Att paddla kajak ut mot Söderarms skärgården är en njutbar upplevelse. Med sitt stora utbud av allt man kan önska ligger Norrtälje ca två mil bort med all tänkbar service. Stockholm nås på ungefär en timme och Arlanda likaså.

Välkomna att höra av er för visning!

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11
Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hamnholmsvägen 3 - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00