Sjötomt i insjö med närhet till havet

Vakna till fågelkvitter, ta morgondoppet från egen brygga eller från din egna sandstrand, njut morgonkoppen från någon av altanerna. Promenera till förskola, cykla till skolan och passera populär ICA butik på vägen hem. På stor plan sjötomt finns en villa om totalt 240 kvm i två plan. Sjöutsikt, vedeldad bastu invid sjön, garage och uppfart för många bilar samt gästhus med eget kök och bad som idag hyrs ut. Möjlighet till båtplats i Trälhavet. Ett ställe att uppleva!

Alla bilder

Sjötomt - Valsjön - Margretelund - Österåker

Pris/bud
11 500 000 kr
Boningshuset

Villa om totalt 240 kvm i två plan. Varsamt byggt mellan åren 2004 - 2011 så ägaren skapade sitt drömboende i lugn och ro.

Flertal parkeringar vid det stora garaget eller möjlighet att köra bilen ner till entrén. Ingång till välkomnande praktisk hall med vackert stengolv och vidare parkettgolv i hela huset. Vattenburen golvvärme. Direkt styr blicken och intresset vidare i bostaden till det stora rummet i etage med matplats och vardagsrum. Högt i tak, stora fönster med utsikt över sjön och sjötomten fångar ens intresse snabbt. Vacker braskamin för värme och trevnad, parkettgolv, ljusa väggar samt parkett på väggen längs med hall och vardagsrum. Flera utgångar till den stora altanen där du fångar sjöutsikten och solen under större delen av dagen.

Öppet mot det stora köket med köksö, hel kyl och frys, stort skafferi med skjutdörr, gott om förvaring och arbetsyta. Stora fönster mot altan på entrésidan och utsikt över trädgården på entrésidan.

På entréplan finns två sovrum samt duschrum med praktisk utgång till altan och vidare ner till sjön och bastun.

Trapphus med stort ljusinsläpp till övre plan där materialvalen fortsätter som på nedre plan. Väl tilltaget allrum med öppet ner mot vardagsrummet och även här sjöutsikt över Valsjön och stranden. På övre plan två sovrum med bra garderobsförvaring. Helkaklat duschrum med plats för badkar.

Gästhus

På fastigheten finns en gäststuga om ca 30 kvm byggd 2003.

Ett stort rum med kök, matplats och soffhörna. Stort sovloft. Badrum med tvättpelare. Idag hyrs denna stuga ut för permanentboende. 

Garage

Stort garage med plats för både bil, mc och även arbetsyta eller förvaring. Isolerat med indraget vatten. 

Fastigheten

Att bo vid Valsjön är att kunna bada från tidig sommar till sen höst. Här håller vattnet en varmare temperatur långt in på hösten. På andra sidan sjön ser man kommunens allmänna bad. Vintertid plogas ofta en skridskobana på sjön.

På promenadavstånd genom området når man förskolan Ur och Skur och rakt över gatan finns ytterligare förskola. Säkert cykelavstånd till flertal skolor i Margretelund. Mycket nära till busshållplats. 

Vid Trälhavet erbjuder väg och samfälligheten båtplatser i Saltsjön. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Kungsbacksvägen 27 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00