Sjönära under takåsarna

Kronan på verket... Ett boende att uppleva. Högst upp under takåsarna - mellan takåsarna finns här en 3:a med fantastisk rymd och känsla. Enorm takhöjd, härligt ljusinsläpp från flertalet takfönster och två takbalkonger. Absolut närhet till hamnen, strandpromenaden med flertalet bad, gym, restauranger och ångbåtsbrygga. Varmt välkomna!

Alla bilder

Rindö - Vaxholm

Pris/bud
5 450 000 kr
Din oas under takåsarna

Högst upp i huset med hiss hela vägen upp finner du denna förvånande pärla. Vid första steget in genom ytterdörren slås man av takhöjden och nyfikenheten över utsikten genom balkongdörrarna. Helt insynsskyddat njuter du vacker utsikt över vattnet och stort ljusinsläpp genom flertalet takfönster och genom de båda balkongerna med pardörrar. I hela lägenheten är takbjälkarna från byggnadsåret synliga och framträdande. 

Hallen med insteg i klinker och vidare parkettgolvet som pryder hela lägenheten. Genomgående vita väggar, spots i taket och på stora delar ljusdetaljer i bjälkarna. 

Det stora rummet med takhöjd upp emot gissningsvis fem meter som högst. Här finns god plats för stor soffavdelning och rymligt matsalsbord. Braskamin för trevnad. 

Köket med gott om förvaring och arbetsyta. Lådsystem, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Hällspis med fläkt ovan. Arbetsbänkar i rostfritt och på den flyttbara köksön laminat. Glasvägg ovan. 

Det stora sovrummet med pardörrar till balkongen. Gott om plats vid snedtaket mellan takbjäklarna. Liten klädkammare i sovrummet. 

Ytterligare sovrum med takfönster. Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme. Här finns lägenhetens egen tvättmaskin och torktumlare. Föreningens tvättstuga finns i källarplan som du även når med hissen. I duschrummet handfat i kommod, duschavdelning med draperi där möjlighet finns att installera badkar om du önskar. 

I källarplan finns två förråd, ett mindre och ett större. Föreningen erbjuder även cykelrum. I föreningen finns även gästlägenhet att hyra samt bastu. I trädgården finns grillplats, utemöbler i bersån samt odlingslådor för den intresserade. 

 

Bo på Rindö

Vill du bo i Skärgården men med alla bekvämligheter nära. Här har du ditt nästa boende. Ett boende med alla de bekvämligheter och den enkelhet som lägenhetsboende erbjuder. En fantastisk plats där du kan ha din båt utanför huset i en marina med fullservice (Solna Marin kan sköta upp & ned, vinterförvaring och serva). Här bor du med flertalet restauranger i absolut närhet vilket gör det lätt att ta emot besök, även om kylen inte är maxad. På sommaren har man nära till bekanta i skärgården och når dom med en ganska enkel båt. Det finns tennis, gym, bra möjlighet till trail, cykel och simning i området. 

I de äldre kasernområdena på Rindö har under de senaste åren skapats en helt ny och härligt levande stadsdel. I vackra välrenoverade byggnader har man skapat hem med stor känsla och stil nära havet och naturen. En härlig entreprenörskänsla sjuder över området. 

Promenera ner till havet på någon minut, bada, paddla, ha din egen båt i hamnen, ta Waxholmsbolagets båtar in till Vaxholm, in till stan eller vidare ut i Skärgården. Ta skogspromenader, plocka svamp och bär när årstiden erbjuder, ta en tur i motionsspåret. Möjligheterna är näst intill oändliga. 

 

Brf Grisselmaren 1

Treuddsvägen 16 tillhör bostadsrättsföreningen Grisselmaren 1. Den stora vackra pampiga fastigheten ståtar praktfullt på sin plats. Ordning och reda känner du av redan vid parkeringen. En välmående förening med stort engagemang och kunskap. Läs allt om föreningen på dess hemsida, www.grisselmaren.se eller så är du varmt välkommen att kontakta någon i styrelsen med dina frågor. 

Fastigheten bebyggdes 1906 - 1908 av försvaret. Den förvärvades 2010 och byggdes då om till bostäder. Inflyttningen påbörjades hösten 2011. Föreningen äger omkringliggande mark med parkering och gräsytor med odlingsmöjligheter.  

Parkering finns att hyra för 150 kr / månad. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Treuddsvägen 16 5tr - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00