Sjönära tomt med färdig vattenbrunn & avlopp

Bygg och skapa ditt eget drömboende på denna stora vackra sjönära tomt. Egen borrad brunn för vatten är klart, avloppslösning med reningsverk är klart, kvar är skapande och det roliga. Belägen utanför detaljplan vilket ger möjlighet till dina drömmars hus. Vackra ekar pryder delar av tomten, sol från morgon till kväll, promenad och cykelavstånd till bad och möjlighet att hyra båtplats. Granne med skogen. Nära buss och nära flertalet stall. Åk gärna förbi och titta när det passar dig eller hör av dig för bokad visning.

Vägen upp till fastigheten
Vy över del av fastigheten, här finns även befintlig brunn
Alla bilder

Nära havet - Dyvik - Österåker

Pris/bud
2 250 000 kr
Området

Längs med kusten norr om Stockholm, norr om Åkersberga finner du Dyvik och denna stora fastighet med vackra gamla ekar som pryder som smycken. Här kommer du kunna fånga solen från morgon till kväll med en absolut närhet till buss,  badplatser, skogen och till byn Dyvik där populära och trevliga Dyviks Marina är belägen. Här finns sommartid båtmack, kiosk och mycket trevligt café. Flertal stall och ridhus i närheten. 

Fastigheten

Inför en avstyckning av en fastighet krävs det att man vet att man kommer att få bygga bostadshus på den avstyckade tomten. Det får man såklart på denna fastighet. Ett förhandsbesked finns på ett bostadshus. Sen vilket hus, hur stort hus är inte bestämt utan det får du helt fria händer till att önska, söka bygglov för och att bygga. Det ger dig en ganska stor frihet i vad du kan bygga på denna plats.

Vatten, avlopp och väg

Vatten är klart för fastigheten och även avloppet är klart vilket ju självklart är en stor fördel kostnadsmässigt. Även vägen finns klar. En väg som kommer att delas med befintligt hus beläget ovan aktuell fastighet och med en grannfastighet i framtiden. Det gör att ni kommer dela på kostnader av skötsel och underhåll för vägen. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Dyviksvägen 149 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00