Sjönära tomt med båtplats

En liten promenad från Styrsviks färjeläge, där Waxholmsbolaget har regelbundna turer från Runmarö, ligger denna fastighet. Just nu finns där ett mindre hus på tomten om ca 15 kvm ( ej uppmätt) som är inrett med det mesta man behöver för två personer. Det finns dock möjlighet att bygga större för den som vill. Båtplats ingår.

Alla bilder

Styrsvik - Värmdö

Pris/bud
1 700 000 kr
Runmarö - Styrsvik

Enbart 15 min från Stavsnäs och fastlandet ligger Runmarö - denna kompletta skärgårdsö med många året-runt-boende. På sommarhalvåret blommar ön ut till ett fantastiskt skärgårdsparadis. På Runmarö finns biograf, restaurang och en matbutik som är öppet året runt. 

Stora möjligheter

Från Styrsviks hamn följer man den vackra grusvägen i 5 minuter så är du framme vid fastigheten. På den 1 071 km stora tomten ligger idag ett mindre fritidshus på ca 15 kvm. Trots den lilla storleken finns här det mesta du behöver för två personer. En härlig veranda med sol större delen av dagen och plats för utemöbler. Inne i huset finns en våningssäng, en mindre kokvrå med spisplatta samt ett bord för det lilla sällskapet. Nöjer du dig inte med denna boyta finns möjligheten att bygga ett större hus på tomten om så önskas. Här går det att drömma stort!

Båtplats

En bit bort ligger bryggan med båtplatsen. Den brygga som ligger där i dag är provisorisk och planen är att bygga en ny inom ett år. Härifrån tar du dig lätt ut med den egna båten för skärgårdsutflykter. 

Övrig information

Den borrade brunnen är samfälld mellan 1:10, 1:95 och 1:94. Nuvarande ägare har även anlagt ett Bdt-avlopp. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Runmarö Styrsvik - Runmarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00