Sjönära på Södra Lagnö med egen brygga

Fint sjöläge med härlig skärgårdskänsla på ön Södra Lagnö fem minuter från fastlandet på Ingarö. Båten läggs till vid den egna bryggan i västerläge som har segelbåtsdjup och plats för möblering. Byggnaderna är fint renoverade och utgörs av huvudbyggnad, gästhus, förråd och flera altaner. Garage för 4 hjuling. Bastu. Vedeldad badtunna och utekök

Egen brygga i västläge med båtplatser och 4 hjuling väg till fastigheten
Gästhus
Uterum
Alla bilder

Södra Lagnö - Värmdö

Pris/bud
4 950 000 kr
Beskrivning

 Fastigheten ligger med ett högt soligt läge en kort promenad från den egna bryggan där man enkelt lägger till mot bryggan  eller via boj. Matkassar, packning, golfklubbor etc kan köras direkt från bryggan med en 4 hjuling upp till fastigheten med eget garage för en 4 hjuling. Moderna byggnader som är renoverade under de senaste åren med altaner i olika plan för ett uteliv under sommarhalvåret. Utekök med gott om plats för matlagning, grillning och matplats. Utegym. Trappa ner till en vedeldad badtunna med vedeldad bastu strax intill.

Huvudhus med entré under tak och en direktaccess till altanen och ett glasat uterum  med plats för stora sällskap.

Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med två utgångar till altanen samt glasad braskamin. Köket är funktionellt med alla moderniteter och renoverat 2022. Rostfri maskinell utrustning: Spis med fläkt, inbyggd micro, kyl/frys och diskmaskin. Från köket leder en altandörr ut till uterummet med plats för stora middagar. Vardagsrum med ljus färgsättning, högt till tak och en braskamin i blickfånget. Loft med sovdel. Sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt fönster i nordväst. Fräscht badrum med dusch och duschväggar i glas, tvättställ med kommod samt förbränningstoa. Varmvattenberedare 100 liter.

Gästhus med plats för en barnfamilj eller eget boende för tonårsbarn. Vardagsrum med stort fönsterparti mot altan. Sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med dusch. 

Utekök. Vedeldad badtunna. Vedeldad bastu. 

Naturtomt  med högt läge och flera uteplatser. Plan tomt med gräsmatta vid entrén från vägen. Här passar det med lek för barnen t ex fotboll, badminton och kubb. 

Egen brygga i väster med utsikt mot Värmdö golfklubb. Bryggan har plats för utemöbler och flera båtar. Segelbåtsdjup och boj för förtöjning av större båtar  4-hjulsväg fram till bryggan vilket ger en enkel transport till och från fastigheten med matkassar och golfklubbor.

Område

Välkomna till Södra Lagnö. En kort båtfärd från fastlandet, vid Ingarö varv samt Golf and Country Club, så kommer man över till Södra Lagnö. Här lägger man till vid egna bryggan. 4 hjuls väg upp till fastigheten som ligger med högt och fritt läge. 

Södra Lagnö består av ca 120 tal fastigheter. Här finns Ljugarstugan med gemensamt Midsommarfirande. På andra sidan vattnet utanför bryggan kan du lägga till vid Wermdö Golf & Country Club för att spela golf, ta ett glas vin eller äta en middag. Till Strömma kanalbar och båtmack är det inte heller långt och därifrån kan man fortsätta via Bullandö ut i skärgården. 

Gemensam badplats med sandstrand i Sandviken. 

Renoveringar

Gästhus uppfört 2015 renoverat 2021. Garage uppfört 2015. Altan och bastu byggt 2016

Bryggan 2019. Luftvärmepump servad 2022.

Elcentral 2022. Skorsten 2022 som sotare godkänt. Vedkamin till badtunnan 2022. 

Uterummet byggt 2022.  Ny råvattenpump till omvänd osmos 2022, drar vatten från havet. 

 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ingarö Södra Lagnö 184 - Ingarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00