Sjönära på Gräskö med Waxholmsbåt året om, fiber och kommunalt VA

Två fina stugor på vackra Gräskö, nära badstrand och med bra kommunikationer till Östernäs via Waxholmsbåt året om. Plan tomt med gräsmatta. Här kan man njuta av enkelheten som det är eller skapa sin egen skärgårdsdröm och bygga vidare, byggrätten är generös genom detaljplanen. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns.

Två röda stugor
Nära till bad
Gästhus och huvudbyggnad
Alla bilder

Gräskö - Norrtälje

Pris/bud
1 100 000 kr
Skapa skärgårdsdrömmen

Välkomna till Gräskö och detta charmiga fina hus med tillhörande gästhus på plan solig tomt om 1963 kvm med gräsmatta och vackra omgivningar. Endast ett par minuters promenad till badstrand och brygga.

Huvudbyggnaden är ca 28 kvm och har altan på två sidor. Kök med matplats samt diskbänk, spis fläkt, kyl.

Allrum som lätt kan delas av för att få ett extra sovrum.

Sovrummet har plats för både enkelsäng och våningssäng.

Friggebod om 10 kvm att använda som gästhus eller förråd.  

Länga med TC samt förråd/snickarbod. Fastigheten har även en egen grävd brunn med handpump.

Generös detaljplan (se pdf) som ger stora möjligheter för den som behöver mer plats. Kommunalt VA (draget fram till hus) Fiber finns installerat.

Gräskö ligger i Furusundsleden. Ytterskärgården är nära och man har smidig trafik med Waxholmsbolaget. Gräskö trafikeras av båt från Furusund och Stockholm under sommaren och året runt kan man ta sig till ön med passbåt från Östernäs brygga.

Furusund når man snabbt med egen båt och här kan man äta lunch i gästhamnens café eller på värdshuset. Nära Gräskö finns flera populära krogar bl. a på Lidö och Högmarsö där även affär finns som man når bekvämt med båten. För båtutflykter med den egna båten finns det massor av fina klippöar att välja och vraka bland i närheten och ytterskärgården har man direkt inpå.

Det går bra att bese fastigheten på egen hand.

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70
Gräskö Österholm 13 - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00