Sjöläge med magnifik sjöutsikt och västerläge

Välkomna till Krägga 35 min från Stockholm och ett av områdets äldsta hus. Den charmiga röda byggnaden i två plan inrymmer idag två lägenheter om 3 r o k i ett plan samt 4 r o k i 2 plan. Stor härlig terrass längs hela huset och mot sjösidan. Högt soligt läge med 2300 kvm tomt. Även den intilliggande fastigheten kan förvärvas.

Fritt härligt västerläge
Den vita villan med pool och sjöstuga på Brukets väg 14 är också tillsalu
Alla bilder

Krägga - sjöläge - Håbo

Pris/bud
5 900 000 kr
Om Krägga

Välkommen till detta underbart sjönära boende i pittoreska Krägga med vid utsikt över Mälarens vatten och i perfekt västerläge med sol hela dagen och kvällen.

Här har man fantastiska omgivningar med gamla stationshus, vackra villor och herrgårdar och t ex Bro Hof golfklubb som kan nås med båt eller bil

I direkt närhet finns vackra Krägga herrgård, väl värt ett besök för t ex en brunch och vackert att beundra även på avstånd. Kräggas lanthandel ligger också nära och erbjuder både fika, lunch och musikkvällar.

Till Krägga tar man sig på 35 min från Stockholm och på 45 min till Arlanda.

Tvåfamiljshus med sjöläge

Fastigheten på Brukets väg 16 har sin infart via skaftväg och vidare servitutsväg över gårdsplanen på Brukets väg 14 som även den säljs.

Huset, som är ett av Kräggas äldsta, har en del renoverings och uppdateringsbehov. Huset är idag disponerat som tvåfamiljshus med en fyrarummare i två plan och en trerummare i ett plan. Läget är högt och soligt och längs långsidan och gaveln löper en stor härlig terrass i söder och västerläge. På södersidan finns en insynsskyddad lummig trädgård.

Fyrarummaren har sin entré via farstukvisten på husets gavel. Här finns hall med avhängning samt till höger en toalett. Rakt fram ligger köket och till vänster ett sovrum. Rakt fram från köket finns en inre hall och tvättstuga. Från hallen går trappa till övervåningen. Övervåningen har ett stort ljust allrum med murstocken och den öppna spisen i centrum. Stort härligt fönster med sjöutsikt. Här får man plats med både soffgrupp och stort matbord.

På övervåningen finns duschrum med wc samt klädkammare och två sovrum.

Trerummaren har entré via farstun på husets långsida till rymlig hall. Här finns separat wc-rum samt duschrum med dusch och tvättställ.

Kök med matplats och sjöutsikt samt förråd/skafferi.

Rymligt och ljust sällskapsrum med sjöutsikt och fönster åt söder och väster. 

Två sovrum samt en klädkammare, ett av sovrummen har utgång till altanen.

Det finns fiber.

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Brukets väg 16 - Bålsta
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00