Rymlig villa på centrala Dalarö

Centralt på Dalarö finns denna rymliga villa med lummig trädgård, stor altan och pool. Totalt 240 kvm fördelat på fyra sovrum, rymligt kök och vardagsrum samt stor källare och garage. Närhet till butiker, restauranger och skola. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
6 995 000 kr
Hemtrevlig atmosfär i skärgårdsmiljö

Med centralt läge på Dalarö en kort promenad från bykärnan finns denna rymliga villa med härlig uteplats och pool dit kvällssolen når. Ett komplett hem med hemtrevlig atmosfär och trivsamhet för den som önskar ett kvalitativt boende i skärgårdsmiljö. Tomten om cirka 1200 kvm har rymlig uppfart med plats för flera bilar, gräsmatta runtom huset samt trevliga planteringar. 

Totalytan för huset uppgår till cirka 240 kvm fördelat på fyra sovrum, stort vardagsrum, kök samt källare och garage.
Trappa från vilken man skymtar Vadviken leder till entré och hall med rymliga garderober för alla ytterkläder. I direkt anslutning finns det rymliga vardagsrummet med flera fönster samt dörr ut till trädgården. Här finns gott om plats att inreda som man önskar med soffgrupp och en mysig läshörna alternativt matplats.

Det hemtrevliga köket är väl genomtänkt med bra ytor för både matlagning och umgänge. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor samt trevlig köksö. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn integrerad diskmaskin samt dubbla rostfria kylar och frysar. Matplatsen i köket ger gott om plats för hela familjen. 

Vidare in nås tre av huset fyra sovrum samt badrum med dusch och WC. Ytterligare sovrum finns intill köket.
Från hallen nås stort och rymligt badrum med dubbla handfat, dusch samt WC.

Trappa från hallen leder ner till källare med gott om plats för förvaring, rum som med enkelhet kan inredas till gästrum, tvättstuga samt garage.

Fiber finns indraget för den som önskar jobba hemifrån i skärgården.

I den uppgivna driftskostnaden ingår uppvärmning av pool (+30 grader) under sommarmånaderna. Poolen har egen luftvärmepump men vid installation av bergvärme i huset anpassades storleken på bergvärmepumpen. Möjlighet finns därmed att koppla poolen på bergvärmepumpen.    Värt att notera är att huset har Energiklass B.

Följande renoveringar har gjorts sedan nuvarande ägare övertog fastigheten 2004: 

2004 - Nytt tak inkl nya lertegelpannor
2005 - Installation av bergvärme
2010 - Byte till 3-glas isolerfönster
2011 - Utbyggnad av huset
2015 - Pool
2018 - Ny värmepump

Dalarö

Välkommen till ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten ligger centralt på Dalarö och har havet och naturen runt knuten. En kort promenad bort finns all tänkbar service såsom affärer, bageri, lanthandel samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

I närheten finns Schweizerbadets fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennis- och padelbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67
Karlavägen 9 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00