Riksviken Rådmansö

Charmigt sjöställe vid insjön bollen på Rådmansö. Två bostadshus varav ett helt renoverat. Stort dubbelgarage, friggebod och lusthus på tomten.

Flygbild
Ankomst till fastigheten
Alla bilder

Riksviken - Norrtälje

Pris/bud
6 995 000 kr

Välkomna ut till Riksviken på Rådmansö som ligger öster om Norrtälje. Vägen ut till fastigheten är fint slingrande genom vacker natur. På Rådmansö finns det mesta man kan önska sig för att semestern eller helgen på landet blir så behaglig som möjligt. I Gräddö, som är huvudorten på Rådmansö, finns en välsorterad Ica-butik och flera restauranger. Det är alltid nära till bad och spännande utflyktsmål i den närbelägna skärgården. Alldeles nära fastigheten ligger Rådmansö Bageributik - det lilla bageriet med det stora hjärtat. Ett mycket populärt utflyktsmål för köp av frukostfrallorna.

Den gamla huvudbyggnaden byggdes ursprungligen 1891 och har genom åren genomgått om- och tillbyggnader. Huset är på ca 100 m² och på bottenvåningen ligger husets kök och vardagsrum. Köket är utrustat med kyl frys samt en elspis. Här finns även en vedspis som ger skön värme. Intill hallen ligger husets badrum med dusch och WC och tvättmaskin. Hallen är rymlig med gott om plats för avhängning. Huset vardagsrum är ljust och fint med fönster mot vattnet. Parkettgolv och braskamin bidrar till den sköna känslan. Från hallen går trappan upp till övervåningen som består av en mindre trapphall och två bra sovrum.

Sjöstugan ligger alldeles intill och den byggdes ursprungligen 1917 men är idag helt ombyggd till ett modernt boende med alla bekvämligheter. Vid hallen ligger ett badrum med WC och dusch. Fräscht och fint med kaklade väggar. På bottenvåningen finns dessutom kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är välutrustat för ett bekvämt boende. Vardagsrum med matplats och direkt utgång till altanen utanför. På bottenvåningen finns dessutom ett bra sovrum med fönster mot sjösidan. En trappa är det öppen planlösning över hela planet och det används idag som vardagsrum/TV-rum. Överallt är det fräscht och fint och med bra materialval.

Fastigheten består av 9 850 m² varav 4 000 m² utgörs av eget vatten i insjön Bollen. På fastigheten vid parkeringen finns ett större dubbelgarage med massor av förvaringsmöjligheter. Mitt på tomten finns också en mindre friggebod och vid sjökanten ett lusthus för sköna middagar eller lunch sommartid.

Området är detaljplanerat, se bifogat dokument, och fastigheten har egen borrad brunn med vintervatten och eget avlopp som är godkänt av kommunen. Fiber är indraget men ingen operatör vald. På promenadavstånd når man fina bad med strand.

Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk liten skärgårdsstad och hit tar det endast 15 minuter med bil från fastigheten. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Till Stockholm är restiden strax under timmen.

Välkomna till Riksviken!

 

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Riksviksvägen 39 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00