Rakt västerläge

Ypperligt västerläge med strålande sjöutsikt och solnedgångar över Svärdsfjärden. Fastigheten ligger i ett rakt västerläge med öppna sociala ytor och panoramavy över himmel och hav med öppet vatten ner mot Landsort. En fastighet som bör tilltala de flesta som söker ett unikt boende i vår södra skärgård oavsett om drömmen är ett fritidshus eller weekendställe.

Alla bilder

Svärdsö - Torö - Nynäshamn

Pris/bud
12 750 000 kr

Fastighet om 3 490 kvm med ett ypperligt läge och en trevligt omväxlande och spännande karaktär. Tomten utgörs av en vacker inramning av ekar, tallar och öppna gräsytor som ger gott om utrymme för barnens spring och lekar.

Vid huvudbyggnadens västra sida finns en stor uteplats med fantastiskt solläge och strålande utsikt. En öppen plats att umgås på med gott om utrymme för stora soffor, solstolar, grill och matbord mm. Ett underbart ställe för mingel och dagens alla måltider med avslutande middag i kvällssolen. Från uteplatsen leder en trappa ner till sjövistet och bastun. Här njuter man av strandliv med rejäl brygga för solbäddar och lugn plats för båtar, dykdjup från bryggan och liten strand för de små. Sjöstugan med bastu och relax ger även plats för båtprylar och förvaring.

Huvudbyggnadens härliga läge på höjd bjuder på underbar kontakt med himmel, hav och sol där de stora skjutglaspartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute. Entréplanet fördelas över hall med gott om förvaringsutrymmen, sällskapsrum med öppen planlösning mot kök och matplatsen, fyra sovrum, gästtoalett samt badrum med duschrum wc.

Huset uppfördes 1983 och har sedan dess byggts ut och förädlats över åren till dagens fina skick. Senaste renovering genomfördes 2017-18 och då renoverades tak, glaspartier, isolering, ytskikt och badrum samt utbyggnad av vardagsrummet med cirka 23 kvm som en förlängning av kök och sällskapsrum. Den nya delen ger en trevligt sammanhängande sällskapsyta med panoramavy över vattnet och en naturlig koppling till uteplatsen genom skjutglaspartier och helglasade dörrar. Sköna trägolv och en centralt placerad eldstad gör att det känns extra hemtrevligt under årets kallare period.

Garage om cirka 30 kvm där även tvättrum med tvättmaskin och förrådsutrymme finns.

Här bor man i perfekt läge endast cirka 45 minuter från Stockholm city och samtidigt tillräckligt långt ut för att kunna njuta av de öppna vyerna, klart vatten och lugnet i en rogivande miljö. Går även att ta sig med goda bussförbindelser från Nynäshamn.

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Nabbenvägen 36 - Nynäshamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00