Rådmansö Uppnäs

I vackra Uppnäs mellan Östernäs och Västernäs på Rådmansö ligger detta detta fritidshus i fint skick på både in och utsida. På kort promenadavstånd ligger fint bad och områdets egna hamn med båtplats i skyddat läge.

Flygbild
Huset från trädgården
Badstrand
Alla bilder

Uppnäs Rådmansö - Norrtälje

Pris/bud
3 500 000 kr

Härlig skärgårdsfastighet i populära Uppnäs på Rådmansö med närhet till havet och stranden. Här bor man mycket bekvämt i ett välskött sommarhus och njuter av årstidernas skiftningar. Uppnäs läge med ca timmans resväg från Stockholm är optimalt. Från Uppnäs är man dessutom snabbt ute  i det friska vattnet och norra skärgårdens alla sevärdheter. Tomten är lättskött med plana lekytor och gräsmattor. Trädgården har flera vackra planteringar och två bra förråd för alla prylar. I det ena förrådet finns en separat yta som med lätthet kan bli ett bra gästrum.

Nere vid stranden ligger den skyddade hamnen där man har en båtplats, se bifogade stagar för bryggföreningen. Intill finns en fin strand och en härlig badbrygga. Strax ovanför ligger den gemensamma festplatsen där midsommarfirandet går av stapeln.

Huset ligger centralt placerat på tomten. Från hallen kommer man in i det stora och välkomnande vardagsrummet. I hörnet av vardagsrummet finns en bra och praktisk braskamin som ger skön värme när man åker ut under svalare perioder. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och bildar tillsammans med matrummet på verandan en fin yta för umgänge. Köket är välutrustat för att erbjuda ett bekvämt skärgårdsboende. Ljusa färger på väggarna och trägolv bidrar fint till den sköna känslan i huset. Från verandan finns två direkta utgångar till de fina altanerna utanför. Det är nog här man tillbringar den mesta tiden under somrarna.

Huset erbjuder dessutom fyra bra sovrum varav det ena lite större och beläget intill köket. I anslutning till hallen finns husets badrum med dusch och förbränningstoalett.

Huset är ursprungligen byggt 1972 men är om och tillbyggt under åren och är idag ett fräscht och bekvämt boende. Tomtens yta uppgår till 2 069 m² och är en fin tomt som erbjudet bra ytor för alla, avkoppling eller lek. Stora gräsytor blandas med berg i dagen. Som en förlängning av huset finns altaner i både söder- och västerläge att nyttja efter vindens riktning och solens läge.

Området är planlagt med en kommunal byggnadsplan, se bifogat dokument. Huset värms med luftvärmepump och direktverkande el och förstås braskaminen. Vattnet fås från egen brunn och det är vintersäkrat via värmeledningar. Finns även samfällt vatten från tappställe i närheten. Fiber är indraget och anslutningen är betald. Fastigheten har eget BDT-avlopp. 

Det här är ett skärgårdsställe som erbjuder plats till alla och underbart umgänge. Tillgängligheten med bil gör allt så mycket enklare, det är endast en timmes resväg till Stockholm. Uppnäs ligger på Rådmansös guldkust. Man kommer inte så mycket längre ut med bil i skärgården. Intilliggande platser som Furusund, Västernäs, Spillersboda, Räfsnäs och Gräddö är väl värda ett besök med båt eller cykel. I Gräddö finns välsorterad livsmedelsaffär med Systemombud och trevliga restauranger. Norrtälje når man på 15 minuter. En dagspaddling med kajaken ut i Söderarms skärgård är en svårslagen upplevelse, om vädret tillåter. Flera trevliga skärgårdskrogar ligger tillgängliga efter en kort båttur.

Det här är en fastighet med ordning och reda i härlig miljö. Här bor man sommar som vinter och njuter av naturupplevelsen.

Välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Uppnässlingan 8 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00