Permanentvilla i sjönära läge

I ett av Östhammars bästa lägen ligger denna väl omhändertagna villa. Barnvänlig tomt, egen båtplats, kommunalt VA och fiber är indraget.

Båtplats
Alla bilder

Centralt - Östhammar

Pris/bud
5 750 000 kr

Fastigheten på Ejdervägen ligger med en härlig sjöutsikt över Östhammarfjärden och rakt nedanför huset finns en gemensam brygga som delas av flera fastigheter. Här finns egen båtplats, gemensamt båthus och en fint ordnad gräsplan som nyttjas för fotbollsspel eller gemensamma fester. 

Huvudhuset, om ca 155 m², byggdes 1984 i två plan. En praktisk hall välkomnar in mot kök och vardagsrum. Köket är rymligt med all tänkbar maskinell utrustning och med gott om förvaring för den moderna familjen. Ett öppet barkök som ändå avgränsar matplatsen från matlagningen. Under årets kallare dagar bidrar braskaminen med både värme och myskänsla.

Innanför köket finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och här finns även en separat ingång för leriga stövlar. På nedervåningen finns även ett komplett badrum med wc, dusch och handfat, ett sovrum/kontor samt ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Från matsalsbordet har man en fin sjöutsikt och utanför en uteplats med morgonsol mot vattnet.

Trappan från hallen leder dig upp till övervåningen som öppnar upp med ett stort allrum/tv-rum med plats för stor soffgrupp så att barnen kan få sin egen plats. Här uppe finns ytterligare två rymliga sovrum samt ett stort badrum med wc, dusch och bastu.

På tomten finns ett isolerat tvåbilsgarage med ett tillbyggt vedförråd.

Tomten består av en plan och fin gräsmatta för barnens alla lekar. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och fiber är indraget. Området är detaljplanerat och tillåter totalt 200 kvm byggyta.

Centrala Östhammar ligger alldeles intill och erbjuder all service man behöver, såsom mataffärer, apotek, restauranger och evenemang. I närområdet finns både skola och förskola och avståndet till Uppsala och Norrtälje är ca en timme. Restiden till Stockholm är ca 1h 45 min.

Runt fastigheten finns fina grönområden, promenad- och joggingstigar och man kan följa strandlinjen hela vägen bort till Näsudden.

Med den egna båten tar du dig enkelt ut mot Singöfjärden för en dagstur till charmiga Grisslehamn eller bara för att utforska närbelägna öar.

Fastigheten säljs gärna med lösöre och friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Fastigheten är besikigad, se bifogat protokoll.

Välkommen till ditt nya drömboende!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ejdervägen 19 - Östhammar
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00