Stadskärnan - Vaxholm

13 000 000 kr

Kommande försäljning

Pampig våning på sjötomt i Vaxholm

Exklusiv och påkostad nyrenoverad lägenhet med vidsträckt sjöutsikt i förening belägen på en äkta sjötomt i stadskärnan i Vaxholm. Ett sjönära boende när det är som bäst.
Brf Cronudden är belägen i Vaxholms äldre delar, snett emot Vaxholms kastell. Fastigheten ligger mitt i en fin park. Föreningen har ett eget badhus som kan nyttjas för sammankomster. Där är även badstegen för morgondoppet. Det finns också gott om underbara och skyddade uteplatser i parken som tillhör föreningen.
Några minuter bort ligger stadskärnan med restauranger, caféer, apotek, butiker, livsmedelsaffärer och bibliotek. Det är mindre än 100 meter till terminalen för buss- och skärgårdstrafik. Restid med buss till Stockholm är ca 35 minuter.

Fastighetsmäklare Birgitta Eklund Birgitta Eklund
Cronhamnsgatan 6A - Vaxholm
0 min
Med bilväg
230 m2
Visas efter överenskommelse

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Kontakta oss för mer information

Cronhamnsgatan 6A - Vaxholm
Stockgolm