Österåker - Rödbosund | Sjönära
Vy över fjärden

Vy över fjärden

Plats för två bilar i garaget.

Plats för två bilar i garaget.

8 gånger 4 meter

8 gånger 4 meter

Poolhus

Poolhus

Sätterfjärden

Sätterfjärden

Strandpromenaden intill

Strandpromenaden intill

Hela skärgrården runt udden

Hela skärgrården runt udden

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Sätterfjärden

Sätterfjärden

Havsbadet

Havsbadet

Rödbosund

Rödbosund

Österskär mitt emot Margretelund

Österskär mitt emot Margretelund

Trälhavet och Rödbosund

Trälhavet och Rödbosund

Österåker – Rödbosund

12 500 000 kr

Österåker – Rödbosund

Strålande sjöutsikt och ljuvliga solnedgångar över Sätterfjärden. Påkostad rejäl villa i toppskick. Stor poolterrass och båtplats rakt nedanför.

Mäklare Tom Kallstenius Tom Kallstenius
070-753 48 12
Rödbosundsvägen 15 - Rödbosund
1 min
Med bilväg
250 m2 + 65 m2
1347 m2

Kommun

Österåker

Byggnadstyp

2-plan

Byggår

2010

Antal rum

6, varav 4 sovrum

Grund

Platta på mark

Fasad

Puts

Takbeklädnad

Bandlagd zinkplåt

Fönster

Isolerglas

Ventilation

Mekanisk frånluft

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Bergvärme - vattenburen golvvärme

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

5 622 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

25 000 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

6 500 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

2 500 kr/år

Renhållningsavgift

2 000 kr/år

Försäkringskostnader

10 000 kr/år

Total driftkostnad

46 000 kr/år

Pantbrev

Totalt 3 stycken med totalsumma: 7 400 000 kr

Servitut

Nyttjanderätt Tele, Avtalsservitut Villa och Årlig Avgäld

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Österåker Margretelund GA:3rnrnAvtalsservitut Villa och Årlig AvgäldrnrnAvtalsservitut Badplats Mm

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1986-03-12)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Utsikten från villan över Sätterfjärden är spännande året om. Rakt nedanför villan ligger den vackra strandpromenaden längs med Rödbosund och alla båtbryggorna. En njutbar och kort kvällspromenad för att titta till båten eller bada med ungarna. På fjärden tävlar seglarskolan och i sundet passerar långsamt fritidsbåtar på sin väg ut i skärgården. Nuvarande ägare har båtplats på bryggan rakt nedanför. Får man inte plats där blir det på någon annan av Margretelunds alla bryggor.

Villan ligger i ett ypperligt solläge och en storslagen utsikt över Sätterfjärdens skådespel. Solnedgångarna in mot villan och det stora pooldäcket är förstklassiga. Villorna runt om fjärden lyser vackert upp miljön under den mörka årstiden. Livet på den generösa terrassen är som utmärkt stora fester och privat familjehäng runt poolen. I poolhuset myser man om det blåser eller regnar. Barnen har gröna sköna lekytor på tomtens framsida nedanför poolen. Stensatt infart med parkering för många bilar och fina trappor upp till husets entré. Garaget kommer man åt utifrån och det långt nog för två bilar.

Villan är gedigen och rymlig. Högt i tak och stora fönster och skjutpartier mot vattnet. Ett modernt kök med ö angränsande mot matrum glasveranda. Härlig vy över vattnet, poolterrassen och sällskapsytorna inomhus. Det stora vardagsrummet går att dela av till två rum intill den takhängda eldstaden. Då får man ett ytterligare stort sovrum med intilliggande klädkammare. På entréplanet finns även kaklat duschrum och tvättstuga med dubbla tvätt och tork vilket gör vardagen effektiv. Huset har bergvärmeanläggning och ljudsystem.

Övervåningen välkomnar med öppet sällskapsrum för soffhäng framför tv:n. Här är det full takhöjd till nock och spottar i taket. Fyra rymliga sovrum varav ett är rejält stort med egen walk in closet. Ett stilrent kaklat badrum med dubbelkomod, badkar och duschhörna. Från övervåningen är utsikten mäktig.

Villan är ansluten till fibernätet.

Rödbosund och Margretelundshalvön är en fantastisk boendemiljö. Här bor man intill vattnet med en ljuvlig strandpromenad som skiljer tomten från morgondoppet. Sätterfjärden intill är en stor infjärd som på vintrarna fryser och det plogas en skridskobana runt fjärden. På somrarna fylls fjärden med seglarskolor och badgäster. Fjärden är en skyddad hamn för fritidsbåtar. Sundet nedanför erbjuder ett spännande skådespel av båtar på sin väg ut i skärgården. Med båt är man i Vaxholm på 20 minuter och Sandhamn på en timma. Flera bad finns i området och det större havsbadet mot Trälhavet längst bort på strandpromenaden är riktigt trevligt. Välkomna till ett sjönära boende.

Rödbosundsvägen 15 - Rödbosund
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram