Obebyggd tomt på Yxlan

Tomt med ett högt läge som är under avstyckning, areal kommer att uppgå till ca 3500 m². Möjligheten finns att från grunden förverkliga och bygga sin egen dröm. Platsen ger både kvällssol och sjökontakt. Förhandsbesked finns för att bygga, utomplansbestämmelser råder vilket ger stor frihet vad gäller utformningen av byggnationer.

Alla bilder

Yxlan - Norrtälje

Pris/bud
2 500 000 kr
Tomt

Nu säljs en obebyggd tomt med högt läge på populära Yxlan. Kontakt med vattnet i väster kan skapas och skådespelet i Furusundsleden framför tröttnar man inte på i första taget. Tomten kommer att styckas av från Yxlö 1:159 och här ges en köpare möjlighet att skapa sitt eget paradis i vacker roslagsmiljö. Förhandsbesked för byggnation finns och avstyckningen kommer att bekostas av säljarna. Vatten och avlopp står köparen för, se förhandsbesked för vatten och avlopp under länkar. 

Yxlan

På Yxlan finns idag många bofasta tack vare goda kommunikationsmöjligheter med fastlandet. Till ön går bilfärja från Furusund med täta turer året om och buss trafikerar ön från Norrtälje. På ön finns Köpmanholms skola där även förskola finns. Vid färjeläget finns kiosk och närlivs som är öppet året runt. Det finns ett flertal ångbåtsbryggor vilka trafikeras av Waxholmsbåtarna, några av dessa är Yxlö brygga, Kolsvik och Köpmanholm. 

Ett större utbud av livsmedel finns i ICA-affären på Blidö, skärgårdens bästa butik. I Furusund finns gästhamn, båtmack och värdshus. Denna del av skärgården är fantastiskt levande med mycket att se och göra, framförallt under sommaren. Från kusten mot Blidösund kommer man snabbt ut norr eller söder om Blidö till de lite större vattnen och de omskrivna öarna Norröra, och längre ut, Rödlöga. Från öns västra sida når man snabbt fastlandet eller öarna emellan som Högmarsö med sommaraffär och krog eller Ängsö med sin nationalpark.  På Blidö finns ett par krogar och i Furusund finns både värdshus och gästhamn med servering och sjömack. Till Norrtälje kommer man på ca 30 minuter och till Stockholm tar ungefär en timme och en kvart.

Välkommen att åka förbi och titta på fastigheten egen hand!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Yxlö bryggväg 62 - Yxlan
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00