Nybyggt permanenthus med bad/båtplats

Rymligt enplanshus ca 170 m² med separat gästhus ca 70 m² och härlig sjökontakt. Servitut på bad/båtplats. Stor altan som binder ihop husen och tomt om ca 1400 m². Enskilt vatten och avlopp och bilväg hela vägen fram.

Solig uteplats
Bad- och båtplats
Alla bilder

Herräng - Norrtälje

Pris/bud
5 900 000 kr

Till Markdalsnäs kommer man genom ett levande landskap med vacker natur och många sevärdheter. Runt omkring finns gott om natursköna skogar för svamp- och bärplockning. Med den egna båten är man snabbt ute i skärgården och det finns många vackra platser och öar att besöka.

En välkomnande enplansvilla i ljuvlig roslagsmiljö med stora sociala ytor för den stora familjen och en minuts promenad till vattnet. Villan välkomnar med en hall som är öppen mot det stora ljusa vardagsrummet. Kök och vardagsrum är byggt i öppen planlösning för att optimera socialt umgänge. Stora glaspartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och altandörrar finns från vardagsrummet för direktaccess till uteplatsen. Vardagsrummet har braskamin för lite kyligare kvällar och vid kök/matplats finns både öppen spis och vedspis. I husets andra ände ligger sovavdelningen uppdelad på tre rymliga sovrum med stora garderober. Bredvid ena sovrummet ligger badrummet med wc, duschkabin och bastu. I anslutning till badrummet finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och flera praktiska förvaringsskåp.

Stor och fin altan binder ihop huvudhuset med gästhuset om ca 70 m² som består av tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och badrum. Ute på altanen finns gott om plats för matgrupp, grill och solstolar. Här njuter du av en härlig sjökontakt och vackra gärdesgårdar som ramar in fastigheterna i området. Tomten om ca 1400 m² består av grusad uppfart och naturtomt med berg i dagen.   

Båda husen har luftvärmepumpar och direktverkande el. Fastigheten har egen borrad brunn och Bdt-avlopp med sluten tank.

Vidare finns en förrådsbyggnad på tomten för cyklar, vattenleksaker och trädgårdens alla verktyg.

Endast ett stenkast bort ligger vattnet med badklippor. Servitut finns för bad- och båtplats på stamfastighetens strandområde. Runt om fastigheten finns fina skogar för svampplockning eller löprundan. 

Med den egna båten är man snabbt ute i skärgården och det finns många vackra platser och öar att besöka. Mysiga Grisslehamn ligger endast 15 minuter bort med båt. I Grisslehamn, ett av Roslagens mest genuina samhällen, finns utöver det fina Hotell Havsbaden både ICA butik, flera restauranger, fiskaffärer, bensin och apotek.

Välkommen till ditt nya boende!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88
Markdalsnäs 65 - Herräng
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00