Nybyggt på trivsamma Vättersö

Drömboende om ca 70 m² med härlig vy över ängar och grönska. Lättskött tomt om 2 504 m². Det finns en generös detaljplan för den som vill bygga ut. Båtplats finns på gemensam brygga. Möjligheten att vara den första som flyttar in är få förunnat.

Alla bilder

Vättersö - Österåker

Pris/bud
3 495 000 kr
Rofyllt med utsikt över äng

Vättersö denna härliga skärgårdsö och detta nybyggda toppmoderna fritidsboende om ca 70 m². Huset har precis blivit färdigbyggt och du kan bli den första som flyttar in. Huset står högt och ligger vackert med härlig utsikt över ängar och grönska. Huset är välplanerade och med sin öppna planlösning och sitt välutrustade kök så kommer detta hus till att skänka glädje i många år framöver. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och allt är ljust och fräscht.

Tre sovrum ger gott om plats för hela familjen. En toalett med dusch i yppersta skick. Här finns förberett för tvättmaskin. På ena sidan av huset finns ett stort väl tilltaget altandäck, vackert inbyggd med träd som stått på tomten i många hundra år. På altanen kommer mycket av tiden att spenderas. Allt från tidiga frukostar till sena middagar i goda vänners lag. För den som önskar en braskamin så går detta att lösa.

Nytt och fräscht

Moderna materialval genomsyrar hela huset och det inriktar sig till den som vill ha ett lättskött och modernt boende på en vacker Skärgårdsö. Fiber indraget. 

Stora möjligheter

På naturtomten om 2 504 m² finns för den som önskar rätt att bygga ut. Området är detaljplanerat och medger 150+40+Attefallsplan. (Se PDF).

Båtplats medföljer .Fint barnvänligt bad finns i Ryssviken och kvällsdoppet tas gärna i solen vid Elefantberget.

En levande ö

Vättersö är full med aktiviteter såsom fotboll, segling, Friskis & Svettis, musikkvällar med allsång, ö vandringar mm. I vattnet runt om ön finns många populära platser för nätfiske strömmingspilkning och de boende på ön har gemensamt fiskevatten. Stigarna på ön är bra och det är enkelt att ta sig runt. Har du mycket packning kör du enkelt upp packningen med egen trädgårdstraktor med vagn. En knapp timme från Stockholm med bil till Vettershaga och härifrån tar det ca 15 min över fjärden innan man når Vättersö. Efter en kvarts vidare färd når man fjärdar som Svartlöga och Gälnan. På andra sidan Gälnan finns skärgårdskrogar på Finnhamn, Ingmarsö och Svartsö. På Ljusterös norra del ligger Klintsundet med bensinmack och sommarkiosk. En levande och attraktiv del av skärgården.

Till Vättersö (Södra bryggan) kommer man också bekvämt med Waxholms båt. Ön trafikeras med reguljär båtförbindelse från Strömkajen i Stockholm. Det tar mindre än 5 min att promenera upp till fastigheterna från Södra Bryggan.

Välkomna till detta helt nybyggda fritidsboende. Allt står klart det är bara att flytta in.

Peter Svensson
Fastighetsmäklare Peter Svensson 070-753 08 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Vättersö 7 - Ljusterö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00