Nybyggd Villa med Sjöutsikt

Nybyggd gedigen villa för permanentboende med sjöutsikt i ett populärt område på Djurö. Nära till affärer, skola, bad och bryggor.

Kvällssol över småbåtshamnen i viken
Kvällsolen ligger på
Röda betongpannor
Alla bilder

Djurö - Värmdö

Pris/bud
5 995 000 kr
Beskrivning

Välkommen till denna fastighet med lugnt läge på Värmdö.

Nybyggd klassisk villa med ljus fasad och röda takpannor om 6 rum och kök med sjöutsikt på Djurö. Gedigen byggd familjevilla med plan trädgårdstomt och nära till allt; affärer, skola och vatten. Villan är i två plan: Hall med klinkergolv. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med parkettgolv i ek. Stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett gott ljusinsläpp. Stort och fint kök med ljusa skåpsluckor och vitvaror i rostfritt. Vitt kakel ovanför bänkskivan. Gott om förvaringsutrymmen samt en bardel mot vardagsrummet för enklare måltider och umgänge. Vardagsrummet är ljust och luftigt samt har två utgångar till altanen. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg samt utgång till altanen. Badrummet är väl tilltaget med både badkar och duschplats samt golvvärme. Mörkt klinkergolv samt vita kaklade väggar. Snyggt och praktiskt dubbelhandfat med underskåp för förvaring samt speglar med belysning ovanför. Fönster. Badkaret är ett hörnbadkar med bubbelfunktion. Tvättstuga i separat del med tvättmaskin och torktumlare. 

Ektrappa upp till övreplan: Genomgående golvvärme, ekparkettgolv och ljus färgsättning. Allrum med stort fönsterparti samt utgång till balkong med utsikt över vattnet.Tre bra sovrum varav ett mindre för barnkammare/arbetsrum. Klädkammare.Badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Fin bastu med elaggregat. Duschplats, fönster samt handfat med underskåp och spegel med belysning ovanför. 

Centraldamsugare finns installerad i huset. Garaget nås innefrån huset. Garage med betonggolv och elektrisk garagedörr. 

 

Fastigheten ligger med gångavstånd till Djurö Centrum samt Djurö skola 1-9. Nära till havet med bryggor och badplats. Ett utegym ligger en kort promenad från huset.

 

 

 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Lillgärdsvägen 1 - Djurhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00