Norrtälje - Väddö- Gamla Grisslehamn | Sjönära
Välkommen till Kasbådanvägen 5!

Välkommen till Kasbådanvägen 5!

Mysig naturtomt och trägårdstomt

Mysig naturtomt och trägårdstomt

Plana gräsytor för bus och lek

Plana gräsytor för bus och lek

Värmande öppen spis med insats

Värmande öppen spis med insats

Närhet till fina klippbad

Närhet till fina klippbad

Välkommen in

Välkommen in

Sällskapsrum med fin utsikt

Sällskapsrum med fin utsikt

Utsikt från sällskapsrum

Utsikt från sällskapsrum

Sovrum

Sovrum

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Förbränningstoalett Cinderella

Förbränningstoalett Cinderella

Dusch

Dusch

Gästhus

Gästhus

Välkommen in

Välkommen in

Planritning

Planritning

Norrtälje – Väddö- Gamla Grisslehamn

3 000 000 kr

Norrtälje – Väddö- Gamla Grisslehamn

Trivsamt fritidshus i gott skick med viss sjöutsikt på trevlig natur- och trägårdstomt. På tomten finns gästhus samt lusthus. Nära fina klippbad.
Ansvarig mäklare Theo Dietz Theo Dietz
070-744 44 43
Mäklare Hanna Thorén
073-021 70 72
Kasbådanvägen 5 - Väddö- Gamla Grisslehamn
1 min
Med bilväg
62 m²
894 m²

Kommun

Norrtälje

Byggnadstyp

1-plan med källare

Byggår

1953

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Liggande/stående träpanel

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Borrad brunn, förbränningstoalett.

Uppvärmning

Direkt el, luftvärmepump samt eldstad

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 338 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

11 000 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

1 000 kr/år

Försäkringskostnader

2 000 kr/år

Total driftkostnad

14 000 kr/år

Pantbrev

Totalt 2 stycken med totalsumma: 550 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Väddö-Veda GA:2rnrnOfficialservitut Badplats; Officialservitut Väg

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1976-05-26)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Kasbådanvägen 5 i Gamla Grisslehamn på omtyckta Väddö. Här bor man med ett öppet hav runt hörnet vilket gör att man får uppleva både lugna spegelblanka dagar och enorm mäktighet en höstdag.

På Väddö har man bekvämligheten med bro och väg ända fram vilket gör det möjligt att vistas här året om. Väddö ligger norr om Norrtälje, som är en stad med ett rikt utbud av aktiviteter och affärer året om. Då man passerat över Väddö kanal i Älmsta åker man österut på Sandviksvägen och följer skyltningen mot Sandviken när vägen delar sig håller man till vänster mot Gamla Grisslehamn. Från Älmsta är det ca 10 minuters bilresa.

Den lättskötta tomten är en plan och fin natur- och trägårdstomt om 894 kvm med utsikt mot Ålands hav. Här finns plats för bus och lek. Ett stenkast från fastigheten finns fina klippbad där du enkelt tar ditt morgondopp. Tomten är idag bebyggd med en huvudbyggnad med källare, gästhus, lusthus samt carport.

Huvudbyggnaden om 62 + 22 kvm är fördelat på ett plan med källare. Huset är nyligen genomgånget och har fått nya ljusa ytskikt. Entré sker genom en hall in till husets rymliga sällskapsrum med öppen spis och fin utsikt mot havet. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Håller man till höger från hallen kommer man till det nyrenoverade duschrummet med dusch och förbränningstoalett. Vidare kommer man till husets ena sovrum. Från sällskapsrummet når man husets kök. Här finns allt man kan behöva på liten yta. Vägg i vägg med köket finns ytterligare ett sovrum.

Gästhuset om ca 20 kvm är isolerat och ligger i anknytning till huvudbyggnaden. Den lämpar sig väl när gästerna eller tonårsbarnen är på besök. Här finns ett allrum med öppen spis samt kök med trinett och en bevarad vedspis.

Lusthuset om ca 6 kvm ligger med fantastik fin havsutsikt. Här tar man plats under småkyliga höst- och sensommarkvällar.

Carporten är ca 15 kvm. Har finns plats för en bil.

Möjlighet till båtplats.

Många i området uppskattar Älmsta med ett stort utbud av affärer och utflyktsmål. Där finns bland annat en välsorterad ICA-butik, apotek samt restauranger. Den omedelbara närheten till skärgårdsliv och vacker natur är uppskattad och cirka tjugo minuters bilfärd mot norr ligger Grisslehamn, ett av Roslagens mest genuina samhällen. Utöver det fina Hotell Havsbaden är det många som uppskattar en tur till Åland med Eckerö-linjen. På nära avstånd från fastigheten finns Väddö havsbad och Camping. Till Väddö Havsbad kan du åka för att sola och bada.

Till Norrtälje är det ca 40 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm.

Varmt välkommen till detta sjönära boende på Väddös utsida!

Vid frågor kontakta Hanna Thorén 073-021 70 72 eller Theo Dietz 070-744 44 43

Kasbådanvägen 5 - Väddö- Gamla Grisslehamn
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram