Norrtälje - Håtö | Sjönära
Välkommen till Uddskogsvägen

Välkommen till Uddskogsvägen

Välkommen in

Välkommen in

Rymligt sällskapsrum med eldstad

Rymligt sällskapsrum med eldstad

Här finns plats för både soffgrupp och matbord

Här finns plats för både soffgrupp och matbord

Fin utsikt

Fin utsikt

Öppen spis med kassett

Öppen spis med kassett

Utgång till veranda

Utgång till veranda

Kök

Kök

Duschrum

Duschrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Redskapsbod samt gästhus

Redskapsbod samt gästhus

Sovdel 1 i gästhus

Sovdel 1 i gästhus

Sovdel 2 i gästhus

Sovdel 2 i gästhus

Vacker omgivning

Vacker omgivning

Fin badplats ett stenkast bort

Fin badplats ett stenkast bort

Norrtälje – Håtö

3 900 000 kr

Norrtälje – Håtö

Trivsamt fritidshus om ca 65 kvm med fin sjöutsikt på populära Håtö. Trevlig natur- och trägårdstomt. Sovstuga. Möjlighet till båtplats. Kommunalt VA/avlopp.

Mäklare Hanna Thorén Hanna Thorén
073-021 70 72
Uddskogsvägen 9 - Håtö
1 min
Med bilväg
65 m2
1713 m2
Visning 22 / 4 söndag 12:00 - 13:00
Öppen visning - Välkommen!

Kommun

Norrtälje

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

1964

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Grund

Plintar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående/liggande träpanel

Takbeklädnad

Betongpannor samt plåt

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump samt eldstad

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 894 000 kr (fastställt avs år 2015)

Elkostnad

4 201 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

7 618 kr/år

Kostnad för vägsamfällighet

2 035 kr/år

Renhållningsavgift

1 382 kr/år

Försäkringskostnader

1 846 kr/år

Total driftkostnad

17 082 kr/år

Kostnadskommentar

Antalet personer i hushållet: mellan 2-7 pers.

Pantbrev

Totalt 6 stycken med totalsumma: 400 075 kr

Servitut

Avtalsservitut Villa, Avkomsträtt

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje Håtö GA:4rnrnAvtalsservitut VillarnrnAvtalsservitut Villa(222 st)

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1957-09-20) , Ändring av detaljplan (2017-09-25)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Öster om Norrtälje på väg mot Kapellskär hittar du Håtö. Från E18 tar slingrande grusvägar dig fram till Uddskogsvägen och detta sjönära boende. Här bor du bekvämt med motorväg nästan hela vägen fram samtidigt som du bor med vår fantastiska skärgård inpå knuten. Håtö är ett trivsamt och vackert område i fin miljö med närhet till både inner- och ytterskärgården.

Den lättskötta tomten är en plan och fin natur- och trägårdstomt om 1 713 kvm med vacker utsikt. Här finns stora gräsytor för barnens lek. Nedanför tomten går en mindre väg som delar av tomten och havsområdet. Vid vattnet finns en trivsam strandpromenad som leder bort till en av områdets två fina badplatserna. Tomten är idag bebyggd med en huvudbyggnad, gästhus samt flera mindre redskapsbodar.

Huvudbyggnaden om ca 65 kvm ligger med fin utsikt över tomten och vattnet. Den är placerad på tomtens bakre del vilket gör att tomten känns rymlig. Entré sker in till en hall. Från hallen når man bostadens duschrum. Här finns WC, handfat och dusch. Väg i väg med duschrummet finns gott om förvaring i garderob. Vidare kommer man till det rymliga sällskapsrummet med fantastisk utsikt och en värmande öppen spis med kassett. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån når man den trevliga verandan i soligt läge med utsikt över både tomten och vattnet. Från sällskapsrummet når man köket. Här finns allt man kan tänkas behöva. Bostaden erbjuder två praktiska sovrum. Det ena är något större och inrymmer en dubbelsäng. Här finns en luftvärmepump från 2017.

Gästhuset ligger i anknytning till huvudbyggnaden. Här finns flera sängplatser. Huset är uppdelat i två sovdelar. Ett bra utrymme som kommer till användning när gästerna är på besök.

I redskapsbodarna finns plats för allt som hör till.

Här har man det bekvämt med kommunalt vatten och avlopp. Bredband/fiber finns i området. Fastigheten är ej ansluten till fibernätet men i samband med indragningen av det kommunala vattnet och avloppet förberede man med slang i marken för att i framtiden enkelt kunna ansluta huset. Möjlighet till båtplats via Håtö tomtägarförening.

I Håtö arrangeras populärt midsommarfirande med dans, lek och sång. Det finns många fina badplatser omkring Håtö bland annat Trambolinbadet och Lilla badplatsen i Brusmarviken.

Från Håtö till Norrtälje är det ca 15 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm. I Norrtälje finns ett brett utbud av både affärer och restauranger.

Fastigheten har genomgått vissa förändringar:
2013: Nytt tak
2014: Målning och renovering av kök
2015: Veranda och uteplats
2017: Luftvärmepump installerad samt slipning av golv. Kommunalt VA/avlopp.

Varmt välkommen till ett trivsamt sjönäraboende med närhet till Norrtälje!

Uddskogsvägen 9 - Håtö
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram