Norrtälje - Harka | Sjönära
Kvällssol

Kvällssol

Utsikt mot Norrtälje

Utsikt mot Norrtälje

Trädgårdsförråd

Trädgårdsförråd

Sommarbild

Sommarbild

Härlig utsikt genom stora fönster

Härlig utsikt genom stora fönster

Vårbild tagen av säljaren

Vårbild tagen av säljaren

Planlösning

Planlösning

Arbetskök

Arbetskök

Sovrummet har plats för två sängar eller dubbelsäng

Sovrummet har plats för två sängar eller dubbelsäng

Entré med hängare

Entré med hängare

Sjönära

Sjönära

Toalett och dusch i friggebod

Toalett och dusch i friggebod

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Norrtälje – Harka

2 500 000 kr

Norrtälje – Harka

Ljuvligt litet sjöläge med kvällssol över Norrtäljeviken. Liten stuga att nyttja året om, friggebod och förråd och egen brygga. Arrende fn 18.000 kr/år.

Mäklare Camilla Eklund Camilla Eklund
070-887 98 70
Harka Strandväg 70 - Harka
0 min
Med bilväg
30 m2 + 9 m2

Kommun

Norrtälje

Byggnadstyp

1-plan

Byggår

1992

Antal rum

2, varav 1 sovrum

Grund

Plintar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Takbeklädnad

Papp

Fönster

3-glasfönster isoler

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Samfällt sommarvatten samt egen borrad brunn (året om), enkelt avlopp.

Uppvärmning

Direktverkande el (oljefyllda radiatorer)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Harka Strandväg 70 och denna ljuvliga röda stuga som kan nyttjas året om eller så mycket man vill.
Huset om ca 30 kvm ligger alldeles invid strandkanten och har trädäck som sammanbinder huvudbyggnaden med friggebod om 10 kvm som innehåller dusch och toalett samt på baksidan förråd som kan nyttjas som gästrum för den som önskar.
Ett par steg till den rejäla bryggan som står stadigt på två stenkistor. Läget är fantastiskt – vidsträckt utsikt över Norrtäljeviken och in mot Norrtälje stad där solnedgången kan avnjutas från brygga eller altan.
Härlig liten trädgård att disponera runt husen med diverse perenner så som Solfjäderslönn, Wisteria (blåregn), Parasollblad, Ginko Biloba, flera Klätterhortensor mm.

Entré via altanen till allrum med underbar utsikt över viken genom fina panoramaflönster. Utgång till tomten i öster. Arbetskök med spis, fyl/frys.
Sovrummet har plats för säng och skrivhörna, den som vill får plats med dubbelsängen.

Man är ansluten till samfällt sommarvatten. Egen borrad brunn med värmeslingor i ledningarna, gör att vattnet fungerar året om.
Marken är upplåten med arrende, för närvarande 18 000 kr/år.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan till visningen!

Harka Strandväg 70 - Harka
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram