Norrtälje - Fogdö-Arnholmen | Sjönära
Välkommen till Arnholmen på Fogdö

Välkommen till Arnholmen på Fogdö

Huvudbyggnaden ligger med fin utsikt över Singöfjärden

Huvudbyggnaden ligger med fin utsikt över Singöfjärden

Välkommen in

Välkommen in

Kök

Kök

Sällskapsrum med utgång till glasveranda

Sällskapsrum med utgång till glasveranda

Matplats

Matplats

Glasveranda

Glasveranda

Från glasverandan har man fin utsikt mot Singöfjärden

Från glasverandan har man fin utsikt mot Singöfjärden

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovstuga

Sovstuga

Gästhus

Gästhus

Här finns ett pentry

Här finns ett pentry

Gästhus samt garage

Gästhus samt garage

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Norrtälje – Fogdö-Arnholmen

3 950 000 kr

Norrtälje – Fogdö-Arnholmen

Fint västerläge på Arnholmen - Fogdö. Tomt om 2 505 kvm med vacker utsikt mot Singöfjärden. Tomten är bebyggd med fritidshus om ca 39 kvm, gästhus, sovstuga samt garage. Brygga genom servitut.
Ansvarig mäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
070-877 27 00
Mäklare Mats Öhlin
070-877 27 00
Arnholmsvägen 54 - Fogdö-Arnholmen
0 min
Med bilväg
39 m2
2505 m2
Visas efter överenskommelse

Kommun

Norrtälje

Byggår

1965

Antal rum

3, varav 2 sovrum

Grund

Plintar

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Tegel

Fönster

2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Vatten och avlopp

Borrad brunn (sommarvatten), BDT till stenkista.

Uppvärmning

Direktverkande el samt eldstad

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 631 000 kr (fastställt avs år 2015)

Uppvärmingskostnad

3 075 kr/år

Vägavg/snö

1 500 kr/år

Renhållningsavgift

1 410 kr/år

Försäkringskostnader

1 325 kr/år

Total driftkostnad

7 310 kr/år

Kostnadskommentar

Kostnaden för uppvärmning inkluderar hushållsström.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Officialservitut Båtplats Bryggplats Väg

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till Arnholmen på vackra Fogdö. Fogdö är en ö belägen mellan Grisslehamn i söder och Singö i norr. Till ön är det broförbindelse och bra förbindelse med buss. Väster om Fogdö ligger Singöfjärden och öster Ålands hav. Längst ut på Arnholmen mot Singöfjärden ligger denna fastighet med magisk utsikt.

På Fogdö har man närhet till såväl storslagen skärgårdsnatur som all tänkbar service. I Grisslehamn hittar man affärer och restauranger och i den pittoreska fiskehamnen kan man handla färsk och rökt fisk. Grisslehamn når man lika enkelt med båt som med bil. Är man sugen på en utflykt kan man ta Ålandsfärjan eller unna sig ett spa på Havsbaden.

Den härliga tomten om 2 505 kvm är en fin naturtomt med vackra bergssluttningar. Den övre delen av tomten utgörs av gräsmatta som ger plats åt barnens lek men mot vattnet är det vackra klippor. Från tomtgränsen till strandlinjen är det ca 30 meter. Brygga ingår genom servitut alldeles nedanför. Idag använder ägarna en flytbrygga. Här finns fina badklippor. Tack vare att fastigheten ligger på en holme ser man vatten från flera håll. Tomten är bebyggd med en huvudbyggnad, gästhus, sovstuga, dass, garage samt flera små bodar.

Huvudbyggnaden ligger med högt och fint läge mot vattnet. Entré sker via en veranda/uteplats in till en inbyggd veranda. Här finns gott om plats för familjens kläder och skor. Vidare kommer man till husets sällskapsrum med en värmande braskamin. Från sällskapsrummet är det öppen planlösning mot kök. Köket är ett mindre kök men har det som behövs. Här finns en gammal vedspis. Från sällskapsrummet når man den mysiga glasverandan med magisk utsikt över vattnet. Här finns en dusch och diskmaskin. Från verandan får man möta kvällssolen. Mitt emot köket finns ett toalettrum i form av torrdass med handfat. Huset erbjuder två mindre sovrum med plats för en varsin våningssäng.

Gästhuset ligger i anslutning till huvudbyggnaden. Här finns ett förrum med pentry vilket gör att gästerna eller tonårsbarnen till viss del kan klara sig själva. Vidare finns ett sovrum med plats för flera bäddar.

Sovstugan erbjuder ytterligare sängplatser.

På tomten finns flera små bodar med plats för allt som hör till. De två dassen ligger med bra tillgänglighet för alla bostadshus. Vid infarten finns ett rymligt garage med plats för 1 bil.

Huset saknar idag godkänd avloppslösning för BDT. BDT: n går till en gammal stenkista. Vattenförsörjningen sker från den egen borrade brunnen med sommarvatten.

Välkommen till fantastiska Arnholmen på populära Fogdö!

Arnholmsvägen 54 - Fogdö-Arnholmen
Stockgolm

Följ vårt arbete på Instagram