Nära bad i bästa solläge

Magiskt sommarnöje vid vackra Båtsviken. Rymligt hus och stort gästhus med badrocksavstånd till stranden. Båtplats, sjöbod, gemensam bastu mm ingår via samfällighet. Bilväg hela vägen fram och kommunalt VA.

Arkvägen 8
Båtplats
Plan och fin tomt
Alla bilder

Rådmansö - Båtsviken - Norrtälje

Pris/bud
3 850 000 kr

Välkomna ut till mysiga Båtsviken i Brevik, som ligger öster om Norrtälje. Vägen ut till fastigheten är fint slingrande genom vacker natur och här finns det mesta man kan önska sig för att semestern eller helgen på landet blir så behaglig som möjligt. För den med egen båt är porten till skärgården helt öppen. En mängd mysiga öar finns i närområdet och alla fantastiska skärgårdskrogar i detta område, tex Lidö, Fejan och Furusund, bara för att nämna några. En badtur ut till Rödlöga och ytterskärgården gör sommaren komplett. Vår och höst myser man framför brasan efter spännande fisketurer. I närbelägna Spillersboda finns både livsmedelsbutik och bensin. Här finns även bygghandel när fantasin börjar ta fart.

Tomten består av en svagt sluttande gräsmatta med gott om utrymme för fotbollsspel eller varför inte ett parti kubb innan grillen tänds. En levande trädgård med vackra äppelträd, liten damm och oändliga möjligheter för den odlingsintresserade.. Bekväm bilparkering ett stenkast från huvudhuset som välkomnar med altan i morgonsol. Huset, om ca 76 m², består av två sovrum, stort badrum med separat wc, ett välutrustat kök med all tänkbar maskinell utrustning och som öppnar upp mot matplats med utgång till altan i söderläge. I vardagsrummet myser du i soffan framför braskaminen under den kallare årstiden. På sommaren avnjuter du middagen på altanen i kvällssolen.

Ett genuint hus som går att utveckla till ett fantastiskt permanentboende, då detaljplanen tillåter 200 m², kommunalt vatten och avlopp finns och fiber är indraget.

Gästhuset är ca 39 m² med eget wc, stort vardagsrum/sovstuga och ett separat trinettkök för att möjliggöra självhushåll för gästerna. Eller varför inte inreda tonåringens fristad?

Intill parkeringen finns förråd och liten snickarbod med vedförråd.   

Detta är ett av områdets bästa lägen. Ta på dig badtofflorna, släng handduken över axeln och under minuten är du nere vid den härliga badplatsen Båtsviken har att erbjuda, med sandstrand och stor gräsmatta för barnen att springa på - strax intill ligger båten förtöjd. Fastigheten är medlem i Båtsvikens fantastiska samfällighetsförening som är något utöver det vanliga. Som medlem har man tillgång till gemensam bastu nere i hamnen, båtplats, litet förråd, tennisbanor, boulebana, två gästhus samt en festlokal som går att boka. Inte många fritidshus som har detta lilla extra. Nere vid badplatsen anordnas även ett mycket uppskattat och välbesökt midsommarfirande med sång, dans runt midsommarstången och lekar.

Runt omkring fastigheten finns vacker natur, svamprik skog och fina löprundor för den som önskar. Du tar dig enkelt bort till Spillersboda till fots eller på cykel utan att behöva nyttja de större trafikerade vägarna. Med lätthet når man denna fridfulla del av Rådmansö, som ligger med sin södra sida mot vår unika skärgård. Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk liten skärgårdsstad och hit tar det endast 15 minuter med bil från fastigheten. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Här finns även välsorterade livsmedelsbutiker, apotek och systembolag. Till Stockholm är restiden strax under timmen.

Välkommen på visning!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Arkvägen 8 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00