Möjlighet att överta båtplats

Ett boende med härlig sjöutsikt alldeles intill hamnen och ångbåtsbryggan. Lägenhet i två våningar med fönster i två väderstreck. Sol från förmiddag till sen kväll på någon av de tre balkongerna. Stora sociala ytor och öppen spis i vardagsrummet på entréplan. Ett välplanerat boende med gott om yta och förvaring. Fyra sovrum, två badrum samt flertal förråd. Här bor du långt ut i skärgården men tar Waxholmsbåten in till stan på dryga timmen, exempelvis avgång 07:25, ankomst Strömkajen 08:55. Rindöhamn erbjuder flera restauranger, absolut närhet till bad, gym och motionsspår. Varmt Välkomna!

Alla bilder

Rindö - Vaxholm

Pris/bud
8 850 000 kr
Lägenheten

En hemlig liten juvel som förvånar. Här tar du hissen till fjärde våningen, kliver in genom entrén där den långa hallen med högt i tak välkomnar, du vill direkt gå vidare, se vad som finns runt hörnet och där öppnar det stora rummet upp. Ett rum med härligt ljusinsläpp genom det stora fönstret och pardörrarna ut mot balkongen. Här fångar utsikten direkt, sjöutsikt över Solöfjärden och farleden mot Stockholm där fartygen passerar året om. Utsikt över hamnen, över trädkronorna, tennisbanan och ner mot ångbåtsbryggan. I detta rum ligger det öppna köket, välplanerat med bardel och arbetsyta mot övriga rummet. Gott om plats och gott om arbetsyta. Hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt vinkyl. Här ges plats för ett stort matsalsbord och för en soffavdelning. Braskaminen ger härlig känsla och värme.

På detta entréplan erbjuder lägenheten ett stort sovrum med balkong mot skogen och solen till sen kväll. Mindre sovrum samt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I fastigheten finns gemensam tvättstuga men lägenheten erbjuder din egen. Klädkammare och förråd under trappen. Hela nedre plan med vita väggar och parkettgolv.

Övre plan välkomnar med det rymliga allrummet med synliga takbjälklar och högt i tak samt takfönster. Här finns balkong mot skogen där du med fördel njuter kvällssolen. Stort sovrum med balkong mot vattnet och med takfönster. Ett mindre sovrum med ingång från allrummet med takfönster. Väl tilltaget badrum med både hörnbubbelbadkar och ångdusch. Även en stor walk in closet på övre plan.  

Till lägenheten hör två förråd i källarplan på fastigheten. 

Enligt ägaren finns möjlighet att överta en båtplats i hamnen.  

 

Bo på Rindö

Letar du efter ett boende i Skärgården? Här finns det. Ett boende med bekvämligheter och enkelhet som lägenhetsboende erbjuder. På en fantastisk plats där du kan ha din båten utanför fönstret i en marina med fullservice (Solna Marin kan sköta upp & ned, vinterförvaring och serva). Här bor du med flertalet restauranger i närheten vilket gör det lätt att ta emot besök, även om kylen inte är maxad. På sommaren har man nära till bekanta i skärgården och når dom med en ganska enkel båt. Det finns tennis, gym, bra möjlighet till; trail, cykel och OW-simning i området. För barn och barnbarn finns det i området ett skönt gäng ungar som cyklar runt. 

I de äldre kasernområdena på Rindö har under de senaste åren skapats en helt ny och härligt levande stadsdel. I vackra välrenoverade byggnader har man skapat hem med stor känsla och stil nära havet och naturen. En härlig entreprenörskänsla sjuder över området. 

Promenera ner till havet på någon minut, bada, paddla, ha din egen båt i hamnen, ta Waxholmsbolagets båtar in till Vaxholm, in till stan eller vidare ut i Skärgården. Ta skogspromenader, plocka svamp och bär när årstiden erbjuder, ta en tur i motionsspåret. Möjligheterna är näst intill oändliga. 

 

Brf Grisselmaren 1

Treuddsvägen 18 tillhör bostadsrättsföreningen Grisselmaren 1. Den stora vackra pampiga fastigheten ståtar praktfullt på sin plats. Ordning och reda känner du av redan vid parkeringen. En välmående förening med stort engagemang och kunskap. Läs allt om föreningen på dess hemsida, www.grisselmaren.se eller kontakta någon i styrelsen med dina frågor. Du är varmt välkommen. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Treuddsvägen 18 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00