Modernt hus med sjöutsikt och pool

I högt och ogenerat läge med fin utsikt ut över sjön Skållöpa. Med mindre båt eller kanot/ kajak kommer man från sjön ut via kanalen till Hattsundet och vidare ut i Norrtäljeviken. Ett välunderhållet och modernt fritidshus med öppen planlösning mellan kök och allrum där öppen spis med insats finns. Intill köket finns matrummet, likt en inglasad veranda, med skog och sjön som en vacker tavla utanför. Här finns även två sovrum och badrum med bastu. På tomten finns även en gäststuga, förvaringsbodar intill poolen samt ett garage med carport som rymmer två bilar och gott om förvaring samt utrymme för snickarverkstad. Stället fungerar utmärkt som fritidshus året om samt permanentboende. 5-10 minuter med bil ligger Vreta handel med butik och restaurang intill samt Rådmansö bageri med god lunch och fantastiska bullar. Till Norrtälje med fullt serviceutbud är det en kvart med bil.

Alla bilder

Sänsjö - Norrtälje

Pris/bud
3 850 000 kr
Tomt på höjd med sjöutsikt

En stor och grönskande tomt i högt läge och fin utsikt ut över sjön Skållöpa. Med mindre båt eller kanot/ kajak kommer man från sjön ut via kanalen till Hattsundet och vidare ut i Norrtäljeviken. På tomten finns fina gräsytor, grönskande rabatter, träd o buskar och berg i dagen. Längs med ena långsidan av huset finns en stor altan vridet i bästa västerläge. På andra sidan av huset finns ett trädäck med pool och vy mot sjön. Flera fina platser för matgrupper och möjlighet att följa solens vandring både för solläge eller skugga.

Fastigheten säljs med s.k. friskrivning från dolda fel då fastigheten säljs av ett dödsbo.

Modernt fritidshus

Huset, som sedan byggåret 1965 har byggts ut och byggts om, rymmer idag ett modernt och bekvämt boende som fungerar både som fritidsboende året om samt för permanentboende. Ingång från sjösidan där utrymme för klädavhängning finns samt förvaring i fler garderober. På båda sidor om hallen finns dom båda sovrummen, som vid behov kan göras om till tre sovrum, båda med fin utsikt ner mot sjön. Vidare kommer man in i allrummet som i öppen planlösning mot kök och matrum ger en luftig och ljus känsla. Här finns en öppen spis med insats och man kommer ut till altanen. Köket är modernt och välutrustat med delad kyl/ frys, spishäll med fläkt ovanför, ugn i arbetshöjd, integrerad diskmaskin och en vacker vedspis. Gott om förvaring i skåp och lådor. Matrummet är likt en inglasad veranda med stora fönster och naturen kommer nära. Dörr ut till altanen. Här ryms ett stort sällskap runt bordet. Vackert trägolv löper genom nästan hela huset. På andra sidan av huset ligger badrummet med wc, tvättställ, duschhörna, tvättmaskin och bastu. Även förvaring i garderober och dörr ut. Under huset finns förvaringsutrymme.

Gäststuga, förvaringsbodar och garage

På tomten finns även en gäststuga som rymmer flera sovplatser. Här under finns förvaringsutrymme för bland annat virke. Intill poolen finns förvaringsbodar samt vedförvaring. Intill uppfarten finns ett stort garage med carport. Här ryms två bilar, gott om förvaring samt utrymme för snickeri- och hobbyverkstad.

Sänsjö - Rådmansö

Öster om Norrtälje på väg mot Kapellskär och ca. 15 minuter med bil hittar du Sänsjö. Från E18 viker man av mot Sänsjö och Baltora. Bekvämt med motorväg nästan hela vägen fram och fin lantlig miljö sista biten. Sänsjö är ett trivsamt område i fin miljö med närhet till både inner- och ytterskärgården. SL-buss trafikerar närområdet och på cykelavstånd finns mycket att upptäcka. Nära till pärlor som Rådmansö bageributik, Marholmen och många fina stränder som t.ex. Björkö Örn, Spillersboda badplats och Kapellskärs camping.

Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk och levande skärgårdsstad. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Norrtälje har även ett stort serviceutbud med flera matbutiker, bland annat populära Ica Kvantum Flygfyren, Systembolaget, flera apotek mm. Både mindre lokala butiker och större kedjor så som Åhléns och HM hittar du längs med gågatan. Även flera större handelsområden i utkanten av Norrtälje med varuhus så som Ö&B, Biltema och Mio.

I Roslagen finns öar för alla sinnen, omkring 13 000 st till antalet. Här hittar du allt från välbesökta öar med skärgårdskrogar och boenden till obebyggda kobbar dit du kan ta dig med egen båt.

Flertalet skolor, förskolor och gymnasie finns både i centrala delarna och ute på landsbygden. Aktiviteter för båda unga och vuxna finns i form av bland annat fotboll, padel, ridning eller simning i Norrtäljes nya simhall. Till och från Norrtälje är det mycket goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och övriga delar av kommunen både via bil och buss. Dubbeldäckare trafikerar busstrafiken till Stockholm, i rusningstid en gång varje kvart.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Grindbacken 16 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00