Ljusterö-Linanäs - Österåker

2 500 000 kr

Modernt bostadsrättsradhus i idyllisk skärgårdsmiljö

Trevligt bostadsrättsradhus om 85 kvm i två plan på omtyckta Ljusterö. Perfekt som permanent- eller bekvämt fritidsboende. Möjlighet till båtplats.

Fastighetsmäklare Theo Dietz Theo Dietz
Grundviksvägen 2a - Ljusterö
85 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Land:

Sverige

Kommun:

Österåker

Stad:

Ljusterö

Område:

Ljusterö-Linanäs

Församling:

Ljusterö-Kulla

Postnummer:

184 97

Boarea:

85 Kvm

Rum:

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Varav sovrum:

2

Lägenhetsnr:

1

Hiss:

Nej

Avgift:

3 999 kr/mån

Andelstal, förening:

3.57 %

Andelstal, ägande:

0.0 %

Reparationsfond:

0 kr

Energistatus:

Ej utförd

El:

4 800 kr/år

Försäkring:

3 000 kr/år

Driftskostnader totalt:

7 800 kr/år

Förening:

Brf Linaby

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkommen till Linanäs och Brf Linaby på omtyckta Ljusterö! Här finns chans att förvärva nyproducerade bostadsrättsradhus i vacker skärgårdsmiljö. Ett bekvämt sjönära boende som lämpar sig väl som permanent- eller fritidsbostad.

Radhusen är mycket väldisponerade i två plan om 85 kvm fördelat på 3 rum och kök. De präglas av genomgående tidlös och stilren design samt högt i tak. Materialvalen är väl genomtänkta där ett gediget ekparkettgolv i 1-stav samt ljust målade väggar är genomgående. I köket finns en stor arbetsbänk i exklusiv Carrara marmor.

Bostäderna har en trevlig planlösning med sociala ytor på entréplanet och sovrum på övre planet. Köket är från HTH och vitvarorna är från Siemens. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvätt pelare från Siemens och på övre planet finns en mindre gästtoalett. Varje radhus har två uteplatser. En i anslutning till köket och en vid entrén. Bostäderna har en rymlig vind med plats för extraförvaring.

Samtliga bostäder kommer ha tillgång till en egen parkeringsplats samt möjlighet till båtplats i Linanäs gästhamn som ligger ett stenkast bort.

Brf Linaby består av 28 bostadsrätter fördelat på 7 radhuslängor. Samtliga radhus har vattenburen golvvärme via bergvärme. Föreningen har gemensamma anordningar så som bergvärmeanläggning, kommunalt VA och avlopp. Sophantering finns i fristående sophus på föreningens fastighet. Kabel-TV och internet via fiber (avgift tillkommer).

Ljusterö är lättillgängligt med bilfärja. Turerna går i regel med 10-20 minuters trafik och kväll/nattetid 1-2 ggr per timme. Restid till Stockholm är ca 1 timme. För den som vill finns båtförbindelse med skärgårdsbåtar. Waxholmsbolaget trafikerar flertalet bryggor.

På Ljusterö finns naturreservat, träkyrka, badstränder och mycket stora ströv- och promenadområden. Ön är levande året om med ca 1 700 fast boende. Ett otroligt trivsamt skärgårdsboende för familjen som vill njuta av alla årstiderna men ändå komma snabbt till storstaden. Brf Linaby ligger ca 15 minuters bilresa från färjelägret.

På gångavstånd från Brf Linaby hittar man Linanäs Gästhamn. Under sommartid är Linanäs huvudorten på Ljusterö. Det är en härlig oas med all tänkbar service. Här finns bensinstation, en mindre livsmedelsbutik, systembolagsombud samt flera restauranger. Här kan gästerna lägga till om de väljer att komma med egen båt.

På Ljusterö Torg, vilket man passerar från Ljusterö färjeläge, finns mataffär, restaurang och gym mm. På vägen till Linanäs passerar man golfbanan vid Väsbystrand.

Månadsavgift: 3 999 kr/mån inkl. värme och vatten

Besök gärna projektets egen hemsida, www.linaby.se

Erbjudan finns att låna 500.000kr i säkerhet vid köp av dessa radhus efter sedvanlig kreditprövning. 

Erbjudandet gäller til 1/6.

Varmt välkommen till ett bekvämt sjönära boende på omtyckta Ljusterö!

Vid frågor kontakta Birgitta Eklund 070-571 85 12 eller Theo Dietz 070-744 44 43

Trevligt bostadsrättsradhus om 85 kvm i två plan på omtyckta Ljusterö. Perfekt som permanent- eller bekvämt fritidsboende. Möjlighet till båtplats.

Kartdata ©2019 Google Användarvillkor

Grundviksvägen 2a - Ljusterö
Stockgolm