Modern lägenhet i idyllisk skärgårdsmiljö

Välplanerad lägenhet med hög standard, ljusa och öppna ytor samt en balkong med härlig park- och sjöutsikt. Badrocksavstånd till havet. Sandstrand och bryggor med bastu samt blivande gästlägenhet och gym. Promenadavstånd till bykärnan med bageri, lanthandel, restauranger m.m.

Alla bilder

Dalarö - Lyngsåsa 7 - Haninge

Pris/bud
3 695 000 kr

Välkommen till Lyngsåsa 7 och Brf Lyngsåsa 13 på omtyckta Dalarö! Här finns chans att förvärva nyproducerade bostadsrättsradhus i vacker skärgårdsmiljö. Ett bekvämt sjönära boende som lämpar sig väl som permanent- eller fritidsbostad.

Entréhall med bra avhängningmöjligheter. Stilfullt badrum med kolmårdsmarmor och kakel. Duschplats med glasvägg, handfat med kommod, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Frånluftsvärmepump.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp samt utgång till balkong med sjöutsikt och fritt läge mot park. Snyggt och stilrent kök från Vedum. Släta grågröna luckor samt stänkskydd i teak med hyllor. Vitvaror i rostfritt, kyl, frys, Induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och helintegrerad fläkt. Ett bra sovrum med garderober. Genomgående ljuslaserade ekgolv, ljusa väggar samt fönsterbänkar i kolmårdsmarmor.

Mindre än 40 minuter från centrala Stockholm, har BTH Bostad i samarbete med arkitektkontoret Brunnberg & Forshed skapat boenden för en ny tids skärgårdsliv med känsla för platsen och traditionen. 13 moderna hus inspirerade av Dalarös klassiska villor rymmer 51 genomarbetade lägenheter om 2-4 rum och kök i vackra material. De boende får även tillgång till gemensam brygganläggning samt båtplatser (kösystem), gym och en bastu vid strandkanten. Gästrum för övernattande gäster. Dessutom en grönskande park, bryggor att promenera på, odlingsplatser, en privat skyddad sandstrand och havet utanför dörren.

Lyngsåsa är en av Dalarös vackraste och mest sägenomspunna fastigheter med den bevarade slottsliknande Åkerlundska Villan från 1921, omgiven av cirka 20 000 kvadratmeter praktfull och varierad parkmiljö i omedelbar kontakt med havet.

Föreningen har via en gemensamhetsanläggning tillgång till bryggor, bastu, övernattningslägenhet för gäster och gym. Dessutom en grönskande park, bryggor att promenera på, odlingsplatser, en privat skyddad sandstrand och havet utanför dörren.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

  • Fastigheten är ansluten till fibernät
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ja
  • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
  • Äkta bostadsrättsförening: Ja
  • Äger föreningen marken: Ja
  • Föreningen har 61 parkeringsplatser
Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43
Lyngsåsa 7 - Dalarö
Stockgolm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00