Modern 2:a i toppskick med attraktivt läge

Lugnt och fint belägen med både stads- och sjönära läge. Endast två minuters promenad till pendeltågstation i Trångsunds centrum och åtta minuters promenad till fina badhällar i sjön Magelungen. Modern och välplanerad lägenhet med öppna ytor och en härlig inglasad uteplats omgiven av grönska.

Alla bilder

Trångsund - Huddinge

Pris/bud
1 995 000 kr
Området

Från ovan ser man hur Trångsund omringas av två vackra sjöar, Drevviken och Magelungen. Det var här på en kulle vid Magelungen som Bellman brukade inspireras på somrarna. Båda sjöarna erbjuder stränder och klipp-bad. På vintern, om väderleken tillåter, går det även utmärkt att åka skidor och skridskor i vikarna.

Nära till allt. Med sin närhet till vatten och natur är Trångsund ett attraktivt och populärt område. Endast 8 minuters promenad till fina badhällar i sjön Magelungen och 2 minuter till pendeltågstation och Trångsunds centrum. I Trångsunds centrum finns bibliotek, bank, restaurang och livsmedelsaffär m.m. Här finns också pendeltågsstation och bussförbindelser. Vid Ågesta Friluftsområde finns skid- och löpspår, ridskola, Ågesta Golfklubb, brukshundsklubb och trevliga strövområden.

Lägenheten

Trivsam lägenhet i mycket fint skick med genomgående parkettgolv, ljusa väggar och bra materialval. Välplanerad med öppen planlösning.

Välkomnande hall med klinkergolv, parkett och garderober.

Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv (golvvärme). Duschplats med glasvägg, handfat, toalett och handdukstork. Klädvårdsdel med arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring. Spotlights i taket. 

Bra sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Fönster i två väderstreck varav ett ut mot den inglasade uteplatsen.

Sällskapsrum med köksdel, matplats och utgång till en fin inglasad uteplats inramad av grönska som skapar insynsskydd. Vedumkök med full maskinell utrustning. Tillhörande förråd om 2 kvm på entréplanet.

Föreningen

HSB brf Hammartorp består av 69 lägenheter som uppfördes 2012-2013. Hammartorp består av moderna, ljusa och yteffektiva lägenheter om 2-4 rum och kök samt en femrummare. Alla lägenheter har balkong eller uteplats mot den lugna innergården som ger möjlighet både till lek och umgänge. 

I direkt anslutning finns det väl upplysta parkeringar med både utomhusplatser och carportplatser. Kostnad 350-500:-/månaden. Separat kö.

Förutom fina material och gedigen planering är alla lägenheter utrustade med ett modernt fläktsystem. Systemet kallas för FTX och tar på ett effektivt sätt hand om varm frånluft så att den kan återanvändas i uppvärmningen vilket spar både energi och pengar. Du betalar för el, varmvatten (egenförbrukning) och trådbundet respektive trådlöst internet, digital-tv och fast telefon (ej taxa) ingår och är anslutet via Telia. 

Föreningen tar en överlåtelseavgift på 2,5% av ett basbelopp som debiteras säljaren och en pantsättningsavgift om 1% av ett basbelopp per pantnotering.

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Dalarövägen 29 - Trångsund
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00