Marholmen - Norrtälje

2 500 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Marholmen

Underbar tomt vid Marholmen. Möjlighet att skapa ett fint sjönära boende med utsikt över Marholmen och viken nedanför.

Fastighetsmäklare Mats Öhlin Mats Öhlin
Marholms gårdsväg 16 - Norrtälje
0 min
Med bilväg
38 m2
Tomtarea: 2552 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

SPRAGGARBODA 1:16

Land:

Sverige

Kommun:

Norrtälje

Stad:

Norrtälje

Område:

Marholmen

Postnummer:

761 97

Tomtarea:

2552 Kvm (Fastighetsregistret)

Boarea:

38 Kvm (Fastighetsregistret)

Byggnadsår:

1954

Vatten och avlopp:

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Taxeringsvärde totalt:

2 595 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

266 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

2 329 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.8%

Värdeår:

1954

Fastighetsavgift:

8 049 kr

:

0 kr/år

Servitut:

fnr_010442440: Gemensamhetsanläggning Norrtälje SOLÖ GA:1

Servitut:

01-IM1-37/511 - 1: Avtalsservitut kraftledning (1937-10-20)

Servitut:

2: NYTTJANDERÄTT TELE (1951-02-14)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till denna fina fastighet alldeles invid vattnet vid Marholmen. Sjöläge med strand och möjlighet att disponera bryggplats strax nedanför tomten. En möjlighet att skapa ett verkligt sjönära livstilsboende i hjärtat av Roslagen för fritids- eller permanentboende. Här är det nära ut till fin skärgård med massor av sevärdheter och utflyktsmål.

Vägen hit går genom vackert brutet landskap med omväxlande hagmark och vacker skog. Miljön är sjönära lantlig men avståndet till Stockholm är under timman och 15 minuter till Norrtälje. Markerna är vackra och öppna runt om för motion och bär/svampplockning. Spillersboda ligger på cykel- eller båtavstånd med affär och sjömack. Utanför fastigheten ligger Marholmens konferens- och restauranganläggning med spa och boende. Till Furusund eller Högmarsö tar det bara 20 minuter med båt och inom en halvtimma så är man i ytterskärgården.

Tomten areal är på 2 552 m² och ligger alldeles ovanför stranden med fin utsikt över viken nedanför. Från tomtens södra gräns är det endast ett femtiotal meter ner till stranden och bryggan. Tomten är idag bebyggd med ett enkelt torp på ca 40 m² och lämnar kanske plats för nybyggnation alternativt fungerar som komplementbyggnad om man bygger på annan plats på tomten. Idag är tomten en naturtomt med stora vackra ekar. Tomten ligger på en höjd och släntar vackert åt sjön åt ena hållet och mot vacker hagmark åt andra hållet. För området gäller utomplansbestämmelser.

Välkomna ut till denna sjönära tomt!

 

Marholms gårdsväg 16 - Norrtälje
Stockgolm