Magisk utsikt över vattnet, hamnen och farleden

Första parkett till Stockholms skärgård. Eget hus känsla i detta gavelradhus med egen trädgård, stor altan samt med orangeri och takterrass. Genomgående mycket hög standard. Att bo i Rindö Hamn är att bo i Skärgården men med flera restauranger, bryggeri och ostmakeri på bekvämt avstånd. Härliga promenadvägar längs med vattnet, flera badplatser, ångbåtsbrygga med trafik till Vaxholm, Skärgården och in till Stockholm året runt för den som vill få en härlig pendling till jobbet i stan. Varmt Välkommen!

Magisk utsikt
Egen trädgård
Alla bilder

Rindö - Vaxholm

Pris/bud
7 700 000 kr
Ditt nästa boende

Egen parkering precis utanför ytterdörren där nuvarande ägare även installerat laddstolpe. Så fort man öppnar ytterdörren fångas du av utsikten och ljuset. Direkt vill du ta några steg vidare in i lägenheten till det stora öppna rummet, vardagsrummet med fönster i två väderstreck.  Här är utsikten magnifik, utsikten över vattnet, över hamnen med båtarna året runt, över farleden med båttrafiken och med de stora kryssningsfartygen. Ett skådespel alla årets dagar i alla väder. Här flödar ljuset in från tidig morgon till kvällen. Året runt, här låter du ögat löpa fritt.

Vardagsrummet ger plats för såväl soffavdelning som matbord. Utgång till den altanen som löper längs med hela framsidan och vidare runt hörnet vilket gör att du kan nyttja ytan mot förrådet. 

I anslutning till vardagsrummet och hallen finner du köket. Ett mycket praktiskt arbetskök med gott om förvaring i inredning från HTH och bra med arbetsyta på bänkar i sten, samtlig maskinell utrustning från Miele. Inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Ett smakfullt och genomtänkt kök.

Invid köket med fönster mot entrésidan finns plats för matbord eller som nuvarande ägare valt att göra, ett tv- rum. På entréplan finns ett rymligt helkaklat duschrum, tvättstuga med lägenhetens värmepanna, en frånluftsvärmepanna, tvättmaskin och torktumlare även de från Miele, bra arbetsyta och förvaring. Under trappen till övre plan har nuvarande ägare inrett bra för förvaring.

Hela nedre plan med vita väggar och vackra trägolv. Flertalet väggar har förstärkning med OSB och isolering bakom gipset. 

Mellanplan

En takhöjd på 3 meter ger härlig rymd och känsla. På detta plan erbjuds tre rum. Det stora rummet med panoramafönster mot vattnet och hamnen. Praktiska markiser för både insyn och solljus är installerade. Två ytterligare sovrum med fönster mot entrésidan. Rymligt helkaklat badrum, stor klädkammare. Även detta plan med genomgående vita väggar och vackert trägolv. Glasdörr för härligt ljusinsläpp leder vidare till nästa våningsplan. 

Översta plan

Orangeri och utgång till härlig takterrass med magisk utsikt. Vackert sedumtak omgärdar takterrassen.

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd beläget precis utanför ytterdörren. Nuvarande ägare har inrett praktiskt med hyllor och maximerat utrymmet. 

Din egen trädgård

Gemensamt i föreningen är den planterade häcken som avgränsar din trädgård, den sköts via föreningen men övriga trädgården sköter man själv. 

Att bo på Rindö

Letar du efter ett boende i Skärgården? Här finns det. Ett boende med bekvämligheter och enkelhet som lägenhetsboende erbjuder. På en fantastisk plats där du kan ha din båt utanför dörren på en marina med fullservice (Solna Marin kan sköta upp & ned, vinterförvaring och serva). Här bor du med flertalet restauranger i närheten vilket gör det lätt att ta emot besök, även om kylen inte är maxad. På sommaren har man nära till bekanta i skärgården och når dom med en ganska enkel båt. Det finns tennis, gym, bra möjlighet till trail och cykling. 

I de äldre kasernområdena på Rindö har under de senaste åren skapats en helt ny och härligt levande stadsdel. I vackra välrenoverade byggnader samt i nybyggda bostäder med hög standard har man skapat hem med stor känsla och stil nära havet och naturen. En levande entreprenörskänsla sjuder över området. 

Här bor du med havet utanför dörren. Bada, paddla, ha din egen båt i hamnen, ta Waxholmsbolagets båtar in till Vaxholm, in till stan eller vidare ut i Skärgården. Ta skogspromenader, plocka svamp och bär när årstiden erbjuder, ta en tur i motionsspåret. Möjligheterna är näst intill oändliga. 

Här finns även öns populära skola för årskurs f-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund. Rindös fina förskola ligger 1,5 km bort med sina stora gårdar och generösa lokaler.

Mitt på Rindö finns Lanthandeln. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Östra Kasernvägen 10A - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00