Magisk utsikt över himmel och hav med sol från morgon till kväll

Högt härligt läge med sol från morgon till kväll och öppen vid vy över Svärdsfjärden i väst med kvällssol. Lättskött tomt med generös terrass som sträcker sig runt hela huset.

Alla bilder

Svärdsö - Torö - Nynäshamn

Pris/bud
5 850 000 kr
Brunkeberg

Tomten om 6 491 m² har ett fridfullt läge och härligt varierande karaktär med lättskötta planteringar och grönska. Byggnationen på höjd ger ett insynsskyddat och ogenerat läge med milsvid utsikt över obebyggda marker mot sjösidan och en grusad plan vid infarten ger parkeringsplats för ett flertal bilar.

Huvudbyggnaden på ca 130 kvm är vinterbonad och fördelas över ett plan med 4 r o k, 2 duschrum och wc, bastu, en liten vinkällare och ett inglasat uterum på terrassen. Huset präglas av stora öppna ytor med eldstäder, generösa fönster och framför allt den stora terrassen som omgärdar huset. Här får man sol från morgon till kväll med makalös utsikt och kan njuta av att vara ute oavsett väder. Huset uppfördes i grunden 1949 och har därefter byggts ut och om över tid till dagens trevliga storlek och planlösning.

Hallen öppnar upp i tre riktningar, rakt fram mot matrummet med braskamin, terrassen och ett av husets två sovrum. Till vänster ligger kök med kyl/frys, spis, diskmaskin och en vacker gammal vedspis och därefter ett av duschrummen. Till höger genom hallen passerar men en trappa ner till vinkällaren och vidare kommer man till vardagsrummet. Även här är det generöst med fönsterytor och även dörr ut till terrassen. En braskamin bjuder på mysvärme under årets kallare dagar. Genom vardagsrummet når man nästa sovrum som ligger intill duschrum, wc och bastu.

På tomten finns även ett fristående och uppvärmt gästhus om ca 13 kvm med indraget vatten, eget litet kök och toalett så att man klarar sig på egen hand om man vill. Två bodar ger utrymme för trädgårdsredskap mm, och båtplats och mindre badstrand ligger ca 800 m från fastigheten.

Ett weekend-ställe eller permanentboende där man kan njuta av årstidsväxlingarna från första parkett året om. Det inglasade uterummet som fungerar i alla väder är ett underbart mellanting om man behöver välja mellan den stora uteterrassen eller inne.

Körtid med bil till Stockholm är ca 45 min och vill man åka buss så går även det bra. Om man fortsätter söder över kommer man till Torö Lanthandel som har det mesta man behöver. Vidare ut på Torös sydspets ligger Örens naturreservat och Stenstranden med härliga badplatser och vid Ankarudden hittar vi skärgårdskrogen Sjöboden. Från Ankarudden går även Waxolmsbolagets turbåt dagligen ut till Landsort.

Timo Lönnqvist
Fastighetsmäklare Timo Lönnqvist 070-755 14 08

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Brunkeberg 10 - Nynäshamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00