Lättsamt skärgårdsliv på Sandhamn

Rolig och unik fastighet i havsbandet ett stenkast från sjölivets alla nöjen. Nautiskt och bekymmersfritt boende med bastu, liten spapool och ett sällskapsrum med utsikt över hela hamnen.

Alla bilder

Ytterskärgården - Värmdö

Pris/bud
6 850 000 kr
Fastigheten

Från Waxholmsbryggan är det endast en kort promenad till den här fastigheten som ligger centralt på Sandhamn. Det otroligt sjönära läget bjuder på en vacker utsikt mot Sandhamn, Lökholmen och havet. Detta lilla hus i två våningar är perfekt för den som söker ett bekvämt fritidsboende där man lätt kan bjuda över vännerna på en bastu, bad och fördrink. 

Ingång sker via husets östra sida och väl inne på entréplan möts man av den nautiska känslan som präglar hela huset. Nuvarande ägare har lagt in nåtat golv på hela nedervåningen samt lackade maghogny-dörrar vilket bidrar till den maritima känslan. Huset/lgh, med sina väldisponerade 40 kvm har planerats väl och vid ingången finns toalett med wc och handfat. Sovrummet ligger bredvid toaletten och känns lite som ett sovrum på ett fartyg, med en underslaf samt en mindre säng ovanpå. Längre in möts man av den lyxiga spa-poolen som har plats för 4 personer. Här kan man svalka sig efter bastun och sedan öppna glasdörren för ett dopp i havet om man vill. Här finns även bastu, dusch och handfat intill. 

Övervåningen nås från hallen och väl där uppe slås man av den härliga utsikten över hamnen. Rummet har en fransk balkong med dubbeldörrar i glas, plats för soffgrupp i ena änden och  ett pentry med ugn, spis, frys och kyl i den andra. Den väldisponerade sällkapsytan har även plats för en matbord och stolar. Här kan man sitta och njuta av utsikten som måste upplevas på plats.

Sandhamn

Du kommer till Sandhamn med Waxholmsbåt från Stavsnäs året runt. Cinderella trafikerar ön från Stockholm under sommarhalvåret. Här kan du leva och njuta året runt bland restauranger, bageri och en vacker natur ute havsbandet.

Varmt välkommen till ett lättskött och unikt boende mitt i Sandhamn!

Theo Dietz
Fastighetsmäklare Theo Dietz 070-744 44 43

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Sandhamn 319 - Sandhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00