Östanå - Österåker

1 050 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Intill Östanå slott

Vacker tomt intill Östanå slott. Förhandsbesked för enbostadshus samt garage. Solig skogsbacke med högt läge intill bokskog. Utsikt över åkrar och allén upp mot slottet.

Fastighetsmäklare Camilla Eklund Camilla Eklund
Östanåvägen 11 - Åkersberga
5 min
Med bilväg
Tomtarea: 1086 m2
Visas efter överenskommelse

Ägandeform:

Friköpt - Tomt

Fastighetsbeteckning:

ÖSTANÅ 1:47

Land:

Sverige

Kommun:

Österåker

Stad:

Åkersberga

Område:

Östanå

Församling:

Ljusterö-Kulla

Postnummer:

184 93

Tomtarea:

1086 Kvm (Fastighetsregistret)

Vatten och avlopp:

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Taxeringsvärde totalt:

624 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

624 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

210

Skattesats:

29.18%

Taxeringen är preliminär:

Ja

Tomträttsavgäld:

0 kr/år

Energistatus:

Ej utförd

Fastighetsavgift:

6 240 kr

:

0 kr/år

Servitut:

fnr_010434863: Gemensamhetsanläggning Österåker ÖSTANÅ GA:1

Servitut:

D201800044167:1 - 1: Avtalsservitut reningsverk (2018-01-29)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Östanå

Välkomna till Östanå och denna vackra och unika tomt i solig sluttning alldeles intill Östanå slott och med fri vy över allén och det vackra jordbrukslandskapet.

Positivt förhandsbesked finns för enbostadshus samt garage. Vatten från gemensam anläggning kan kopplas in i anslutning till tomten.
Avloppsutredning utförd, gemensamt reningsverk för 4 fastigheter kommer att anläggas och rätt finns för fastigheten att ansluta. Andelen i avloppet är betald (125.000 kr)

Fastigheten 1:47 ligger i sydvästsluttning, intill den enskilda vägen som fortsätter ner i området och gränsar mot vacker bokskog. Utsikt mot slottet och i norr mot åker och allén.

Vackra omgivningar med strövområden och skogar samt närhet till Furusundsleden. Plats att dra upp mindre båt kan eventuellt ordnas efter kontakt med stamfastighetens ägare.

Avstånd till Åkersberga ca 15 min och ca 45 min till Stockholm

Det går bra att titta på tomten på egen hand.


Östanåvägen 11 - Åkersberga
Stockgolm