Idylliskt skärgårdsläge på Vindö-Löknäs gård

På idylliska Vindö och populära Löknäs ligger denna lantliga fastighet där huset lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende. Här bor man med högt läge i underbar skärgårdsmiljö med stor grönskande trädgård. Ett stenkast från huset finns båtplats och badplats. Endast 50 minuters bilväg från stan.

Alla bilder

Vindö- Löknäs gård - Värmdö

Pris/bud
4 975 000 kr
Skärgårdsidyllen Vindö-Lökaö

Välkomna till Vindö och populära Löknäs med sin underbart lantliga skärgårdsmiljö. Vi befinner oss i princip så långt ut i skärgården man kan komma med bil och kan samtidigt njuta av ett skyddat läge för båt och tidiga bad i Vämlingen som förbinds med Sollenkrokafladen via Oscarskanalen. Vämligen, viken som vetter in strax nedanför fastigheten är en skyddad flad precis innanför Kanholmsfjärden. Här är vattnet några grader varmare och inbjuder till bad och man lever här ett trivsamt skärgårdsliv. Djupet in är tillräckligt och både för motor- och segelbåt kan segla ut till Kanholmsfjärden. Båtfärd till Sandhamn eller Möja tar cirka 15 minuter i 25 knop. Direkt nedanför fastigheten är det samfälld mark och här ligger flera bryggor med möjlighet till båtplats och här finns även badstege, barnvänligt sandstrandsbad med badbrygga.Till fastigheten kommer man med bil på ca 50 minuter från Stockholm och med buss tar resan från Slussen drygt en timma. Från busshållplatsen når man fastigheten till fots på cirka 5 minuter och med bil så kommer man hela vägen fram till huset.

Tomt

Tomtens vackra och omväxlande karaktär med naturtomt och gräsytor bjuder sommartid på möjlighet till ett flertal uteplatser att välja emellan, allt efter väder och vind och solens gång under dagen. Fastighetens 3 192 kvadratmetrar är bebyggda med huvudbyggnad i två plan, två garage och förrådsbyggnad.

Huset

Entré till hall med plats för avhängning av ytterkläder och intill hallen ligger badrummet. Vidare in i finns ett vardagsrum och här finns en härlig braskamin för svalare dagar och kvällar. Rummet är öppet och luftigt samt har stora fönster med utgång mot altanen och tomten. Utöver huvudbyggnaden finns på fastigheten kompletterande ytor i form av två garage. Det finns även ett förrådsbod/värmeanläggning med plats för förvaring. Här finns vattenburen vedpanna som man kan värma upp huset med, Det finns även luft-värmepump i huvudhuset.

Drömmer du om att bygga ditt eget hus?

Tillfälle att bygga ert framtida fritids/generationsboende på sjönära tomt om 2 069 kvm i vacker skärgårdsmiljö. Tomten består både av plana gräsytor och fin naturmark.

VINDÖ-LÖKNÄS 2:240

Byggnadsplan: Eksjön 1:14 löknäs 2:6 m.fl (1968-08-12)

Säljaren står kostnaden för den nya tillfarten. 

Klistra in länken för att komma vidare till tomten.

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-vindo-loknas-varmdo-kommun-ladugardsvagen-4-18965949

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Ladugårdsvägen 4 - Djurhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00