Idylliskt nära bad och småbåtshamn

Enkelt fritidshus på lummig och insynsskyddad trädgårdstomt med ett mycket attraktivt och barnvänligt läge intill tennisbanor, badstränder och småbåtshamn. Visst underhålls- och renoveringsbehov. Gäststuga/friggebod, förrådsbod och TC. Samfällt åretruntvatten och avlopp samt fiber vid tomtgränsen. Bilfärja från Dalarö, buss och bilväg till fastigheten.

Alla bilder

Mörbyfjärden - Ornö - Haninge

Pris/bud
2 250 000 kr
Området

Mörbyfjärdens område ligger på västra sidan av Ornö, södra skärgårdens största ö. En attraktiv ö med bilfärja och bilväg till fastigheten samt bussförbindelse till området. Trevligt, välskött och mycket barnvänligt tomtområde med möjlighet till många fritidsaktiviteter såsom simskola, seglarskola, tennis, fotboll m.m. Gemensam bastuholme.

Vidsträckta strövområden med bra motionsspår, fina bär- och svampskogar, flera bad, båthamnar med gästplatser. På ön finns bl.a. hotell, restaurang, café, brödbod, padelbanor och båtmack/kiosk med baslivsmedel.

Förutom bilfärja och W-båt från Dalarö till Hässelmara finns W-båtförbindelse från Stockholm till Kyrkviken Ornö med vidare förbindelse ut i ytterskärgården, t.ex Fjärdlång, Huvudskär, Utö m.fl. öar.

 

 

Byggnader

Huvudbyggnad 50 kvm, 2-3 rum och kök:
Entré från altan till hall med öppen planlösning mot kök och storstuga. Storstuga med braskamin och utgång till altanen. Ett sovrum med möjlighet att dela upp till två mindre. Intill köket finns ett förråd med bl.a. kyl/frys och en oinredd utbyggnad avsedd för duschrum med wc. Provisorisk dusch- och toalettlösning i bodar.

Friggebod/sovstuga med plats för 5 bäddar.

Förrådsbod med vidbyggd toalettdel.

Tomt

1.064 kvm insynsskyddad och lummig trädgårdstomt med plana gräsytor, fruktträd och blombuskar. Gränsande mot en samfälld äng strax intill fotbollsplan och tennisbanor.

Byggrätt enligt detaljplan 80 kvm huvudbyggnad + 30 kvm uthus.

 

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Konvaljeholmen 41 - Ornö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00