Idyllisk belägen skärgårdspärla

Välkommen till Bodatorp och Vindös sommarparadis. Här bor ni med badrockavstånd till skärgårdsvik med klippor, brygga, badklippor samt samfälld sandstrand. Med båt tar ni er enkelt vidare ut i Stockholms vackra skärgård och till alla dess smultronställen. Ett bekvämt året-runt-hus med tillhörande stort gästhus. Stor altan med sol hela dagen. Endast 45 minuter från stan med bil och med buss som stannar vid Fjällsvik tar resan 50 minuter.

Alla bilder

Bodatorp - Värmdö

Pris/bud
5 200 000 kr
Välkommen till Bodatorp

Området där fastigheten är belägen är ett riktigt sommarparadis. Idyllisk grusväg sista biten fram till fastigheten och nära gångavstånd till både sandstrand med badbrygga, klippbad samt bryggor med båtplatser. Området ligger på Vindös västra sida och är omgärdat av vatten genom Maren, Fjällsviksviken, Tranviksströmmen, Bodatorpsträsket och Älgöfjärden. Området har en mycket fin kombination av tillgänglighet (ca 45 minuter från Stockholm) och skärgårdsidyll.

Bodatorps Tomtägarförening ansvarar för tre gemensamma bryggor där det finns möjlighet att hyra båtplats. Det finns också  bokningsbara gästplatser. Man ansvarar även för två badplatser – en i Fjällviksviken och en i Bodatorpsträsket. Föreningen anordnar vanligtvis mycket populärt midsommarfirande och även gemensamt kräftfiske.

Området är ett väldigt trevligt familjeområde med god grannsämja.

Vänligen gå in på föreningens hemsida www.bodatorp.com för mer information om området, båtplats mm. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom närbelägna Abborrkrogen, Humlan på rymmen, Motorverkstan, Djurönäset och Sjöboden. Nybakta bröd och bullar inhandlar ni vid Djurös bageri/konditori Munken. Älskar ni glass finns nyöppnade Glassvillan med egentillverkad gelato. Från Sollenkroka brygga går båttrafik till bland annat Vaxholm, Möja och Stavsudda. För den hästintresserade finns Skafts gård som har ridskola. Några minuters bilväg från fastigheten ligger Djurö centrum med bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral och tandläkare. Nära till Stavsnäs som även erbjuder matbutik, konditorier och båtförbindelse till bl.a. Sandhamn. Längs vägen hittar ni Djurö skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djurskutans förskola.

Interiört

Modernt fritidshus bestående av ljust vardagsrum med braskamin samt stora fönsterpartier, trivsamt kök (renoverat av hantverkare 2009) med bra maskinell utrustning, matplats, tre sovrum samt helkaklat badrum med WV, handfat, duschvägg och handdukstork (utfört av hantverkare 2009). Hall med plats för avhängning. Intill hallen ligger det största sovrummet med plats för dubbelsäng och garderober.

Skön och grön tomt

Den soliga och grönskande tomten är en lättskött trädgårdstomt med stor gräsmatta som passar aktiviteter både för stora och små. Påkostat gärdsgård inramar fastigheten på ett naturligt sätt. Liten utgång i det västra hörnet för att smidigt kunna ta sig till stranden utan behöva gå runt. Träd som pryder tomten är bland annat äppelträd, plommonträd och tall. Njut vidare av ytterligare olika sorters planteringar i form av rosor, häggmispel, pion m.m. Östra delen av tomten består av berg från vilket Fjällviken skymtar.

Byggnader

Byggnaden är uppförd 1978 och väl underhållen genom åren. De åtgärder som gjorts har gjorts fackmannamässigt av hantverkare.

Stor välbyggd terrass i västerläge byggd 2010 delvis under tak och försedd med infravärme. Nytt tak 2019. Grunden är isolerad, dränerat och fukt skyddad. Nya dagvattenrör år 2010. Marktäckning med ålderbeständig plast, isolering samt installation av trygghetsvakt år 2008. Arbetena är utförda av OCAB och Svenska Fukt AB. Det har aldrig varit några fuktskador i grunden.

Inkopplad fiber

Den välbyggda gäststugan om 28 kvadratmeter byggdes 2003 har sommarvatten, varmvattenberedare, kokplatta och kylskåp. Det finns gott om plats för övernattande gäster eller barn. Här finns även matspalts, badrum med handfat och separatet. Nya golv och ny el 2012.

Bod om 7 kvm med plats för verktyg.

Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Lillholmsvägen 33 - Djurhamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00