Vidablick - Värmdö

6 950 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

I bästa söderläge

Härligt läge på ljus och solig tomt. Huvudhus med öppen planlösning och loft om ca 80+40 m² samt gästhus om 25 m². Stor södervänd tomt om 3 824 kvm. Garage, altandäck med bastu och spaavdelning.

Fastighetsmäklare Peter Svensson Peter Svensson
Stadsvallsvägen 24 - Värmdö
2 min
Med bilväg
120 m2
Tomtarea: 3828 m2
Biarea: 35 m2

Dold budgivning, inget visas

Ring för bokning av tid . Välkommen
Visning  söndag 28 / 4

Ägandeform:

Friköpt - Fritidshus

Fastighetsbeteckning:

PRÄSTGÅRDEN 1:93

Land:

Sverige

Kommun:

Värmdö

Stad:

Värmdö

Område:

Vidablick

Församling:

Värmdö

Postnummer:

139 51

Tomtarea:

3828 Kvm (Fastighetsregistret)

Biarea:

35 Kvm (enligt säljaren)

Boarea:

120 Kvm (enligt säljaren)

Rum:

4 rum och kök

Varav sovrum:

2 till 3

Badrum:

1

Byggnadstyp:

1 1/2 plansvilla med loft

Byggnadsår:

2017

Fasad:

Trä

Tak:

Betongpannor

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Grundläggning:

Betongplatta

Fönster:

3-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmning:

Nibe elpanna med vattenburen golvvärme

Vatten och avlopp:

Egen borrad brunn ca 70 m. Topas plus avlopp med serviceavtal .

Planbestämmelser:

Byggnadsplan: Prästgården 1:1 (1944-05-15) (genomförd )

Taxeringsvärde totalt:

4 842 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

3 195 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

1 647 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.26%

Taxeringen är preliminär:

Ja

Värdeår:

1947

Energistatus:

Ej utförd

Fastighetsavgift:

8 049 kr

:

0 kr/år

Servitut:

fnr_010255110: Gemensamhetsanläggning Värmdö PRÄSTGÅRDEN GA:1

Servitut:

01-IM8-2000/4884 - 1: Avtalsservitut parkering mm (2000-03-02)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna till Vidablick en lantligt och sjönära idyll med närhet till vacker natur, frihet och det blå vattnet.

Fastigheten om 3 824 kvm ligger soligt till i bästa söderläge, man har tänkt till vid placering av huset och byggt huset högt för att få bästa utsikt och så mycket ljus det går. Huvudhus, gästhus, bastu och garage med gästlägenhet är sammanbyggda med altandäck och stenläggning vilket gör att du gränslöst kan röra dig både inne och ute, allt med utsikt mot vattnet och Torsbyfjärden.

Husen med sina stora altandäck i syd stod färdigt november 2017 och är ett modernt kravlöst, lättskött boende med modern karaktär. Antingen som permanent boende eller som ett weekendställe. En oas nära stan att åka till när andan faller på eller att nyttja stora delar av året.

Stor tid har lagts på välvalda och påkostade material. Här uppskattar man högt ställda krav på både funktion och estetik. Ett ställe som passar många familjer som önskar lättillgänglighet, lättskött och kravlöst boende. Närhet till natur och vatten är slående. Tack vare både gäststuga och gäst del så är här plats till mycket trevligt sällskap på besök. Alternativt så kan Attefallshuset eller lägenhetsdelen i garaget användas till uthyrning eller som kontorsdel.  

Huvudbyggnaden om ca 80+40 kvm fördelat på 1 ½ plan ger familjen gott om plats. En öppen planlösning med sällskaps del, kök och stora fönster med härligt ljusinsläpp är det första man möts av när man kommer in i huset. Härliga ytor för alla att umgås på. Altan däcken är lätt åtkomliga med öppningsbara glasdörrar. Köket har all modern utrustning som önskas, här är det enkelt att få till festmåltider.

Helkaklat badrum av högsta kvalitet. Ett sovrum finns också på detta plan. Här finns även stora möjligheter att skapa förvaringsytor på både nedre och övre plan helt enligt era personliga behov.

En trappa upp på loftet så finns här ytterligare ett sovrum och en sällskaps del, för den som önskar så kan man med enkla medel få till fler sovrum.

Attefallshuset med platta på mark om ca 25 kvm är mycket uppskattat både av gäster och tonårsbarn. Här kan man med lätthet dra sig tillbaka med härlig komfort. Fullt utrustat badrum med dusch och toalett och enklare kök. Sov loft och en sällskaps del. Stora fönster även här för bästa ljus och trivsamhet.

På bortre delen av altan däcket så finns den lilla ”spaavdelningen” med både bubbelpool och bastu, här njuter man livet på bästa sätt. Lugnet infinner sig och här är det bara till att vara och låta tiden flyta iväg.

Grilla och sena middagar är en självklarhet på altan.

I garaget så har man plats för både bil och gäster. En del om ca 15 kvm är byggt som gästlägenhet med komplett dusch och toalett, går även att nyttja som förråd eller kontor.

Tomten om 3 824 kvm består av en lättskött trädgårdsdel men gräs, rabatter och stenläggning. Stora delar är fortfarande naturtomt vilket bidrar till den härliga inramningen.

I skogen runt omkring finns härliga stigar att vandra på, för barnen är detta ett paradis att utforska.

 

Välkommen på visning till ett karaktärsfullt modernt boende i naturlig miljö!

Stadsvallsvägen 24 - Värmdö
Stockgolm