Högt läge i väster mot Furusund

Precis färdigställt hus på en fin höjd med vacker vy mot vattnet och solnedgångar i väster. Tomt om 1 812m² i fritt läge med grannar endast nedanför mot vattnet. Möjlighet till bad finns nära. Huset uppgår till ca 120 m² i ett plan och har stora, öppningsbara fönsterpartier mot väster och den rymliga altanen. Allrum öppet mot kök, tre sovrum, två badrum samt walk-in-closet. Vill man så finns bygglov färdigt för utökad altan med pool.Fastigheten ligger i en vacker del av skärgården med närhet till mycket att se och göra.

Högt och fint
Sjönära läge
Modern villa
Alla bilder

Furusundsleden - Norrtälje

Pris/bud
6 750 000 kr

Denna mycket smakfulla, precis färdigställda fastighet ligger med utsikt mot solnedgången och Furusundsleden i väster. Tomten ligger högt på en sluttning så sol har man från tidig förmiddag tills den sänker sig i väster. Grannar finns endast nedanför och framför så läget är mycket ogenerat. Huset har byggts med stor känsla för kvalitet och erbjuder ett bekvämt boende i vacker miljö hela året. Genomgående har stor vikt lagts vid detaljer och material av hög kvalitet vilket ger ett bekymmerfritt boende och tomten är lättskött med minimalt behov av trädgårdsarbete. Här kan man bo och njuta från dag ett.


Man kommer hela vägen fram till huset med bilen som parkeras alldeles intill. Huset uppfördes 2019-2020 och har alla bekvämligheter man kan önska. Mot vattnet, utsikten och solnedgången finns en generös längsgående altan utanför de stora glaspartierna som ger både ljus och utsikt. För den som vill finns färdigt bygglov för att utöka altanen mot väster och även att bygga en pool, se bifogade ritningar och bild på hur poolen kan bli. Huset uppgår till ca 120 m² i ett plan och i den södra delen ligger de sociala ytorna med kök med köksö öppet mot matplats och vardagsrum. De generösa glaspartierna, öppningsbara så klart, ger som tidgare sagts en magisk utsikt. De flesta dagar då solen skiner intas middagen på altanen mot väster med fin utsikt mot farleden som trafikeras av kryssningsfartyg och erbjuder ett härligt skådespel tillsammans med solnedgångarna. Köket har all maskinell utrustning och smakfulla färgtoner. I huset finns vidare tre stycken sovrum, varav ett med eget duschrum med wc samt walk-in closet. Huset har för komfortens skull vattenburen golvvärme genomgående som tas från en luft-vatten värmepump. Kommunalt VA är anslutet till fastigheten och fiber finns möjlighet att ansluta. All teknik finns tillgänglig i ett eget utrymme med egen entré.

Önskar man bygga mer på fastigheten får detta ansökas hos om Norrtälje kommun, men rätten till både Friggebod och Attefallshus finns kvar.

På bekvämt avstånd finns möjlighet till bad även om mycket av strandlinjen intill är privat men det finns platser där man kan sola och bada utan att störa andra fastighetsägare. Gällande båt finns ingen plats i dagsläget men på Yxlan finns olika hamnar där man kan söka plats för en båt att göra utflykter med. Med en båt finns väldigt mycket att se och göra. På Högmarsö, alldels intill, finns både krog och sommaraffär och i Furusund gästhamn finns värdshus och närmaste båtmack, öppen året runt. Gillar man natur ligger Ängsö nationalpark ett kort stycke västerut och österut, runt Yxlan och Blidö ligger ytterskärgården och väntar. 

Buss trafikerar Vagnsundavägen på promenadavstånd med turer till Norrtälje och vidare till Stockholm. Sommartid finns
det flera bryggor på ön som trafikeras av Waxholmsbolaget. Varmt välkomna till denna pärla att njuta av året om!

 

 

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Lilla Furusundsvägen 30 - Yxlan
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00