Bullandö - Värmdö

4 850 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Härligt sjönära läge på Bullandö

Charmigt och välskött sommarparadis med ypperligt läge och viss sjöutsikt bara en kort promenad från Bullandö marina. Barnvänlig tomt med plana gräsytor, mjuka klippor och väl underhållen byggnation.

Fastighetsmäklare Theo Dietz Theo Dietz
Norrviksstrandsvägen 20 - Värmdö
1 min
Med bilväg
57 m2
Tomtarea: 1629 m2

Synlig budgivning, allt öppet

Välkommen på visning
Visning  söndag 23 / 6 12:15 - 13:00

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

BULLANDÖ 1:129

Land:

Sverige

Kommun:

Värmdö

Stad:

Värmdö

Område:

Bullandö

Församling:

Värmdö

Postnummer:

139 56

Tomtarea:

1629 Kvm (Fastighetsregistret)

Boarea:

57 Kvm (Fastighetsregistret)

Rum:

3 rum och kök

Byggnadstyp:

1 1/2 plans fritidshus

Byggnadsår:

1987

Fasad:

Trä

Tak:

Betongpannor

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Grundläggning:

Krypgrund

Fönster:

3-glas

Eldstad:

Braskamin

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmning:

Direkt el, Luftvärmepump, Braskamin

Vatten och avlopp:

Vatten och avlopp (året om) via samfällighet, Bullandö Marina.

Planbestämmelser:

Byggnadsplan: Bullandö 1:10,1:13,1:14 (1974-05-10) (genomförd )

Taxeringsvärde totalt:

3 014 000 kr

Taxeringsvärde fastighet:

887 000 kr

Taxeringsvärde tomt:

2 127 000 kr

Taxeringsår:

2018

Taxeringskod:

220

Skattesats:

31.26%

Värdeår:

1987

Fastighetsavgift:

8 049 kr

Värme:

3 840 kr/år

El:

3 460 kr/år

Vatten/Avlopp:

4 000 kr/år

Sotning:

245 kr/år

Samfällighet:

1 700 kr/år

Renhållning:

923 kr/år

Försäkring:

3 200 kr/år

Driftskostnader totalt:

17 368 kr/år

Driftskostnader kommentar:

Larm: 3 100 kr/år Internet: 3 700 kr/år

Servitut:

01-IM4-78/4493 - 1: Avtalsservitut båtplats

Servitut:

fnr_010244350: Gemensamhetsanläggning Värmdö BULLANDÖ GA:1

Servitut:

fnr_010265472: Gemensamhetsanläggning Värmdö ÄLVSALA GA:1

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Välkomna ut till vackra Bullandö och detta välskötta sommarställe.

Huset är ursprungligen byggt 1987 och har blivit väl omhändertaget genom åren. Här njuter man av härlig sjökontakt mot väster med sol hela dagen. Huset värms med en luftvärmepump, vatten och avlopp finns påkopplat via Bullandös avloppsanläggning så att man kan nyttja huset året runt. Huset har ett stort sovrum och ett ordentligt sovloft med gott om plats. Stort öppet kök i anslutning till matplats och vardagsrum här finns även en braskamin som värmer skönt när det blir lite svalare. Kök med alla bekvämligheter och ett badrum med dusch, tvättmaskin, handfat och wc. Utanför huset njuter man av solen inpå kvällstimmarna vid den stora altanen som delvis är inbyggd för att på ett bra sätt förlänga säsongen.

På tomten finns dessutom ett gästhus så att gäster och ungdomar bitvis kan rå om sig själva. Längre in på tomten finns även en carport med förrådsdel för alla prylar som följer av ett aktivt sjöliv.

Framför fastigheten finns en allmänning som går hela vägen ner till vattnet. Norrviksstrandsvägen 20 är näst sista huset på vägen vilket gör det till en lugn och skön plats men ändå med närheten till Bullandö marina med dess restauranger, butiker och bensinmack.

Som fastighetsägare kan man även få båtplats nere vid Bullandö marina om så önskas.

Solig tomt om 1 629 m² bestående av mjuka klippor och plana gräsytor. Trädgården är plan och lätt att vidareutveckla om så önskas. En fin plats för avkoppling och lek. En stor infart med gott om plats för både bil och båt.

Ett par minuters promenad bort finns möjlighet att lägga båten vid Bullandö marina. Följer man vägen en bit till kommer man fram till sandstranden, perfekt bad för de lite mindre barnen. De finns även underbara badklipporna nedanför tomten med dag - och kvällssol. Midsommarfirande finns på fotbollsplanen med traditionsenligt firande. Vill man ha lite mer puls så besöker man gärna Bullandö Marina där krog finns det brukar vara väldigt populärt sommartid. Här finns även Bullandö glassfabrik. Här bor man i en central del av skärgården och man kommer snabbt ut i den vackra ytterskärgården.

Till Bullandö tar man sig enkelt med bil, båt eller buss. SL kör kontinuerligt hela dagen buss in till Slussen. Tillgängligheten är god året om.

Välkomna på visning!

 

 

 

 

Norrviksstrandsvägen 20 - Värmdö
Stockgolm