Gryta Roslagen

Magnifikt sjöställe norr om Norrtälje. Välskött hus om ca 100 m² för delat på fyra rum och kök. Tre bra sovrum och kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gästhus och stort dubbelgarage. Egen brygga nedanför fastigheten.

Flygbild fastigheten
Alla bilder

Gryta - Norrtälje

Pris/bud
8 000 000 kr

Slingrande vägar genom vacker natur tar dig ut till Gryta och detta fina sjöställe, strax norr om Norrtälje. Här blandas vackra villor med jordbrukslandskap och pittoreska fritidshus. Lugnt beläget vid vägs ände med Roslagens natur alldeles inpå knuten.

Huset är ursprungligen byggt 1992 och är ett bekvämt hus med alla bekvämligheter för sommar- eller fastboende. Huset är vackert placerat ovanför vattnet och utsikten är den bästa tänkbara. Huset är välbyggt med många fina detaljer såsom plåtarbeten i koppar. Entré sker från ovansidan och man möts av en trevlig hall med bra plats för avhängning. Redan här är vattnet nedanför närvarande genom de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Intill hallen ligger husets badrum med toalett och dusch. Fräscht och fint med kaklade väggar. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och är ett modernt kök med all utrustning som behövs för ett bekvämt boende. Köket rymmer en mindre matplats men om man är många flyttar man ut i det stora vardagsrummet där det är gott om plats  för både stor matgrupp som vardagsrumsmöbler. Rummet är stort med stora fönsterpartier mot sjön i det vackra burspråket. Här finns även direkt utgång till de sköna och rymliga altanerna utanför. Det är bara att välja plats efter väder och solens läge. I vardagsrummet finns en centralt placerad braskamin som ger skön värme när så behövs. Överallt är det ljusa färger och vackra furugolv. Huset erbjuder också tre bra sovrum.

Högst upp på tomten ligger det stora garaget med plats för både bilar och all sjöprylar. Garaget är isolerat och har en betongplatta. Mellan garaget och huset finns dessutom ett litet gästhus för övernattande gäster eller lite större ungdomar.

Den stora tomten på 3 213 m² och ligger på Grundholmsbergets kant. Var man än befinner sig på den fina tomten så är vattnet alltid närvarande. Nere vid bryggan är det gott om plats och det är nog här som man sommartid spenderar den mesta tiden. En rejäl brygga för både bad- och båtliv. Bra djup vid bryggan och efter en kort båttur lämnar man viken bakom sig och är ute i vacker Roslagsskärgård. Vill man hellre hålla sig på land så erbjuder området stora strövområden i härlig roslagsskog ligger alldeles intill för motion eller bärplockning.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och har egen borrad brunn samt eget avlopp som är godkänt av kommunen

Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk liten skärgårdsstad och hit tar det endast 30 minuter med bil från fastigheten. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Till Stockholm är restiden strax under timmen.

Välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Grundholmsvägen 25 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00